Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σημείο αναφοράς της κατηγορίας αποτελεί το τελευταίας γενιάς Mercedes-Benz Sprinter.

Υπερπροσφορά επιλογών αμαξώματος για το Mercedes-Benz Sprinter.

Το μέγιστο μήκος του χώρου φόρτωσης είναι 4.707 χλστ. και η επιφάνεια έχει εμβαδόν έως και 7,606 m2 και όγκο μέχρι και 15,5 m3.

Οι εκδόσεις PRO του Mercedes-Benz Sprinter, προσφέρονται σε δύο μήκη αμαξώματος (Compact: 5,27μ. & Standard: 5,93μ.) με υπερυψωμένη οροφή (συνολικό ύψος 2,64μ.) και μεικτό βάρος 3,0 ή 3,5t.

Καλοφτιαγμένο, λειτουργικό και πλούσια εξοπλισμένο το εσωτερικό του Sprinter.

Τεχνολογίες αντίστοιχες με αυτές που συναντά κανείς σε ένα επιβατικό όχημα, έχει στη διάθεσή του οδηγός του Sprinter.

Mercedes-Benz Sprinter: Το αστέρι των Van (+vids)

20.906 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2021)

Κύρος και αξιοπιστία μοιράζει απλόχερα το Sprinter, το μεγάλο Van της Mercedes-Benz που προσφέρεται σε πλήθος εκδόσεων και συνοδεύεται από μια σειρά υπηρεσιών που καθιστούν τη χρήση του απλούστερη. Ας θυμηθούμε μαζί τα βασικά χαρακτηριστικά του «αστεριού» των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Το Sprinter αποτελεί ίσως το πιο πολυπόθητο μοντέλο της κατηγορίας των μεγάλων Van, κάτι που αποτυπώνεται και στην εμπορική πορεία που καταγράφει, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Αποτελεί δίχως αμφιβολία, ένα από τα σημειά αναφοράς της κατηγορίας, κάτι που ισχύει και για την αμιγώς ηλεκτρική έκδοσή του, το Mercedes-Benz eSprinter, του οποίου μάλιστα η δεύτερη γενιά, βρίσκεται ήδη στο στάδιο της εξέλιξης.
 
Αξίζει να αναφερθεί, ακόμα, πως στη διάρκεια της 25ετούς πορείας του στον χρόνο, το Sprinter έχει ταυτίσει το όνομά του με την πρωτοπορία στις τεχνολογικές εφαρμογές, ειδικά αυτές που προάγουν τα επίπεδα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, με την υπάρχουσα 3η του γενιά, να αποτελεί ορόσημο σε ζητήματα ασφάλειας οδηγού και επιβαινόντων.
 
Δείτε ένα σχετικό βίντεο εδώ:
 
Σε ό,τι αφορά στις συμβατικές εκδόσεις του Sprinter, το ελαφρύ επαγγελματικό όχημα της Mercedes-Benz λανσάρεται στις εξής εκδόσεις αμαξώματος: Van, Tourer (επιβατική με έως 3 σειρές καθισμάτων), Καρότσας (με 3 μήκη οχήματος, κανονική ή διπλή καμπίνα και επιφάνεια φόρτωσης έως 9,2 m2) και Σασί (με 3 μήκη οχήματος και κανονική καμπίνα ή διπλοκάμπινο, αποτελεί τη βάση για την τοποθέτηση υπερκατασκευών).
 
Δείτε αναλυτικά εδώ, όλες τις διαθέσιμες επιλογές ανά έκδοση αμαξώματος του Mercedes-Benz Sprinter.
 
Το πολυεργαλείο Sprinter Van
Αναφορικά με το Sprinter Van, αυτό είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις Compact, Standard, Long και Extra Long με μήκος 5.276, 5.932, 6.967 και 7.367 χλστ. αντίστοιχα.

Περισσότερα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Panel Van της Mercedes-Benz, θα βρείτε εδώ.


Συνοπτικά αναφέρεται, πως το μεγάλο Van της Mercedes-Benz προσφέρεται σε εκδόσεις μεικτού βάρους 3,0 έως 5,5 τόνων, με κίνηση στους εμπρός, τους πίσω ή και τους τέσσερις τροχούς. Το πλάτος του ορίζεται στα 2.175 χλστ. και το ύψος του ποικίλει από τα 2.356 έως τα 2.831 χλστ., με το μεταξόνιο να ξεκινά από τα 3.259 χλστ. και να εκτείνεται μέχρι και τα 4.325 χλστ.
 
Δείτε αναλυτικά τις τιμές του Mercedes-Benz Sprinter στη χώρα μας.
 
Παρακολουθήστε ένα βίντεο σύγκρισης της FWD και RWD έκδοσης του Sprinter.

Ο χώρος φόρτωσης έχει μήκος 2.607-4.707 χλστ. και πλάτος 1.787 χλστ. (1.412 χλστ. ανάμεσα από τους θόλους). Το ύψος της καρότσας είναι από 1.599 έως 2.243 χλστ. και ο όγκος από 7,8 έως 17,0 κ.μ., με το κατώφλι φόρτωσης να έχει ύψος από 576 έως 603 χλστ. Το απόβαρο του Sprinter είναι 1.995-2.990 κιλά και το ωφέλιμο φορτίο από 975 έως 3.144 κιλά. Η ελκτική ικανότητα είναι 2.000 κιλά με φρένα και 750 κιλά χωρίς φρένα.
 
Ειδική μνεία αξίζει να γίνει στην έκδοση Sprinter Van PRO, η οποία διατηρεί στο ακέραιο όλα τα χαρακτηριστικά του μεγάλου μοντέλου της γερμανικής εταιρίας, ενώ παράλληλα η Mercedes-Benz Ελλάς καθιστά το μεγάλο Van ακόμα πιο ελκυστικό μέσω του ελάχιστου οικονομικού οφέλους, ύψους 2.100 ευρώ στην περίπτωση του Sprinter.
 
Σημειώνεται πως οι εκδόσεις PRO προσφέρονται επίσης και στα Citan και Vito. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Mercedes-Benz Ελλάς.
 
Προηγμένες υπηρεσίες – παροχές για τον χρήστη
Σημειώνεται, πως η Mercedes-Benz Ελλάς προσφέρει στη χώρα μας μια σειρά από λύσεις χρηματοδότησης, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στις δυνατότητες του κάθε πελάτη της. Επιπλέον, στην ίδια λογική βρίσκονται και τα προγράμματα ασφάλισης Mercedes-Benz Insurance», με τις υπηρεσίες να είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού.
 
Ακόμα, το δίκτυο «Mercedes-Benz Service» αναλαμβάνει την άριστη συντήρηση τόσο του Sprinter όσο και κάθε άλλου επαγγελματικού μοντέλου της μάρκας, ώστε το επαγγελματικό εργαλείο του κάθε πελάτη να μην βρίσκεται ποτέ ακινητοποιημένο, εκτός δουλειάς. Σε αυτό το πλαίσιο, η υπηρεσία Mercedes-Benz Service24h σας βοηθά να φτάσετε στον προορισμό σας, σε περίπτωση που τύχει να μείνετε στον δρόμο. Σημειώνεται, πως με την εγγύηση κινητικότητας Mercedes-Benz MobiloVan αυτές και πολλές άλλες χρήσιμες υπηρεσίες, περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό κάθε καινούριου ελαφρού επαγγελματικού Mercedes-Benz.
 
Μάθετε περισσότερα για τη χρηματοδότηση, το service και τις λοιπές υπηρεσίες της Mercedes-Benz Ελλάς.
 
Σας αφήνουμε με ένα τελευταίο βίντεο, με το Sprinter να πιάνει δουλειά ως Van διανομών.