Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο τομέα της ισχύος, οι μηχανικοί της BRABUS αναβάθμισαν το 2,3 λίτρων diesel μοτέρ.

Η X-Class γίνεται πλέον πιο σπορτίφ και πρακτική.

Mέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει και νέο βελτιωτικό πακέτο για την X-Class, αυτή την φορά για την έκδοση X 350d.

Βελτιωμένη Μercedes X-Class από την BRABUS

3.244 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2018)

To βελτιωτικό της πακέτο για την X-Class στην έκδοση 250d παρουσίασε ο οίκος που ειδικεύεται στα μοντέλα της Mercedes προσφέροντας στο μοντέλο νέα εμφάνιση και μεγαλύτερη ισχύ.

Δεν έχει περάσει ούτε ένα έτος από την στιγμή που η Mercedes εξέπληξε τον κόσμο της αυτοκίνησης παρουσιάζοντας στο κοινό την X-Class. To pick-up αυτό, αν και βασίζεται πάνω στο Νavara, σηματοδότησε την είσοδο της μάρκας σε ένα νέο κοινό και στην ουσία δημιούργησε την κατηγορία των premium pick-up.

H BRABUS από την πλευρά της, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι η Mercedes δεν φαίνεται να σχεδιάζει να προσφέρει κάποια έκδοση AMG για την X-Class, παρουσίασε το δικό της βελτιωτικό πακέτο για το μοντέλο προσφέροντας του νέα εμφάνιση και λίγη παραπάνω ισχύ.
 
Συγκεκριμένα, η X-Class γίνεται πλέον πιο σπορτίφ και πρακτική και εξοπλίζεται με νέα φώτα LED στον μπροστινό προφυλακτήρα, φωτιστικά σώματα στην οροφή με ενσωματωμένους προβολείς, μοναδικές 20άρες ζάντες και ανασχεδιασμένη γρίλια ενώ στο πίσω μέρος το μάτι πέφτει αμέσως στην χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης.Μέσα στην καμπίνα, οι διαφοροποιήσεις είναι λιγοστές και περιλαμβάνουν αλουμινένια πεντάλ, νέα επένδυση από δέρμα και νέο φινίρισμα σε πολλά χρώματα.

Στο τομέα της ισχύος, οι μηχανικοί της BRABUS αναβάθμισαν το 2,3 λίτρων diesel μοτέρ (στην έκδοση 250d) με την απόδοση του να φτάνει τώρα τα 211 άλογα (21 άλογα περισσότερα από την εργοστασιακή) και τα 510 Νm ροπής (40 Νm περισσότερα). Πλέον, το pick-up χρειάζεται 11,5 δευτερόλεπτα για να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση ενώ η BRABUS ισχυρίζεται ότι έχει αυξηθεί και η ελκτική ικανότητα της X-Class.

Mέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει και νέο βελτιωτικό πακέτο για την X-Class, αυτή την φορά για την έκδοση X 350d.