Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Flow (επιβατικό) και Flow Plus (van) ονομάζεται το νέο ηλεκτρικό δίδυμο της Indigo Technologies.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Flow (επιβατικό) και Flow Plus (van) ονομάζεται το νέο ηλεκτρικό δίδυμο της Indigo Technologies.

Ένα ξεχωριστό δίδυμο για επιβάτες και φορτία

3.529 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2022)

Με αυτονομία άνω των 400 χλμ. και «ρομποτικούς τροχούς» για άνεση και ευρυχωρία, η αμερικάνικη εταιρεία Indigo παρουσιάζει το Flow για προηγμένες υπηρεσίες κινητικότητας και το Flow Plus για last mile διανομές μηδενικών ρύπων.

Mεγάλη Digital Έκθεση Αυτοκινήτου!
Kαίνε τα μισά!
Βρες λύσεις στην ακρίβεια. Με 1 κλίκ >>

Τα καινοτόμα Indigo Flow και Flow Plus


  Ευάερο και ευήλιο το ευρύχωρο εσωτερικό του Flow που προορίζεται για προηγμένες υπηρεσίες κινητικότητας.

  Ευάερο και ευήλιο το ευρύχωρο εσωτερικό του Flow που προορίζεται για προηγμένες υπηρεσίες κινητικότητας.

  Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
  Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 • Για μεταφορά επιβατών και διανομές προϊόντων
 • Με αυτονομία άνω των 400 χλμ. και «ρομποτικούς τροχούς»
 • Ηλεκτροκινητήρας 30 hp και ενεργή ανάρτηση σε κάθε τροχό
 • Κεντρικά τοποθετημένη θέση οδήγησης και ευρύχωρο εσωτερικό
 
Στην έκθεση ηλεκτρονικών CES του Λας Βέγκας, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του το ηλεκτρικό δίδυμο της εταιρείας Indigo Technologies. Λόγος γίνεται για τα Flow και Flow Plus, με το 1ο να προορίζεται για προηγμένες υπηρεσίες κινητικότητας (ride sharing ή διαμοιρασμός οχημάτων) και το 2ο να αποτελεί ένα μηδενικών εκπομπών van για last mile διανομές.
 
Ανάμεσα στα ελάχιστα στοιχεία που ανακοινώνονται, είναι πως αμφότερα τα μοντέλα θα εξοπλίζονται με μπαταρίες χωρητικότητας 40 kWh, που θα τους προσδίδουν αυτονομία άνω των 400 χλμ. Προεξάρχον χαρακτηριστικό των οχημάτων είναι και οι «ρομποτικοί τροχοί» (robotic wheels), ο καθένας από τους οποίους ενσωματώνει έναν ηλεκτρικό κινητήρα (22 kW - 250 Nm) και μία ηλεκτρικά ελεγχόμενη ανάρτηση.
 
«Χωρίς το κιβώτιο ταχυτήτων και τον κινητήρα ανάμεσα στους τροχούς, το Indigo Flow έχει ένα χαμηλό, επίπεδο πάτωμα προσφέροντας μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης από οποιοδήποτε όχημα στο μέγεθός του. Επιπλέον, η ενεργή ανάρτηση σε κάθε τροχό, προσφέρει εκπληκτική άνεση σε μία προσιτή τιμή που όλοι θα λατρέψουν», δήλωσε σχετικά ο CEO της εταιρείας, Will Graylin.
 
Κατά τα λοιπά, ένα ακόμα βασικό χαρακτηριστικό των ηλεκτρικών οχημάτων της Indigo είναι η κεντρικά τοποθετημένη θέση οδήγησης, που φέρνει στο νου το ηλεκτρικό φορτηγό Volta Zero. Από εκεί και πέρα, αμφότερα φέρουν κάμερες αντί για καθρέπτες και συρόμενες πόρτες, με το επιβατικό μοντέλο να διαθέτει φυσικά πίσω παράθυρα και μία τεράστια γυάλινη πανοραμική οροφή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »