Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Επιχειρώντας αποδοτικά!

16.547 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2017)

Έχετε αναρωτηθεί ποιες είναι οι επιδόσεις των Vanettes σε ότι αφορά στη μέση κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές ρύπων, την ιπποδύναμη κ.ο.κ.; Οι απαντήσεις στον αναλυτικό αφιέρωμα που προετοιμάσαμε!

Είναι απόλυτα σαφές πως, τα κριτήρια επιλογής ενός ελαφρού επαγγελματικού οχήματος, στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, διαφέρουν πλήρως από τα αντίστοιχα που λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή ενός επιβατικού οχήματος.
Ο επαγγελματίας επιθυμεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερους χώρους, αυξημένο ωφέλιμο (ή και τα δύο) και περιορισμένο κόστος χρήσης και συντήρησης.
Θέλει δηλαδή να μεταφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα, με τη μικρότερη συχνότητα δρομολογίων και με το μικρότερο κόστος, εν αντιθέσει με τον ιδιοκτήτη ενός Ι.Χ., ο οποίος θα λάβει σοβαρά υπόψη του και δευτερεύοντα στοιχεία του εξοπλισμού όπως οι πολλαπλές ηλεκτρικές ευκολίες κ.ο.κ.
Ένα ωστόσο σημείο που τα κριτήρια όλων των υποψηφίων αγοραστών ενός οχήματος (επιβατικού ή επαγγελματικού) συμπίπτουν, είναι ο κινητήρας του και οι απόδοση του.
Δεδομένα όπως η αξιοπιστία ή το κόστος συντήρησης, δεδομένου ότι δεν είναι πάντοτε εύκολο να προσδιορίσει κανείς εκ των προτέρων το συνολικό ποσό που αναμένεται να δαπανήσει σε βάθος χρόνου για τα προγραμματισμένα service του οχήματος του, είναι σχετικά ασαφή για τον υποψήφιο αγοραστή ενός οχήματος.
Ωστόσο, παράμετροι όπως η μέση κατανάλωση καυσίμου (έστω και αυτή που ανακοινώνει ο κατασκευαστής), οι εκπομπές ρύπων ή η απόδοση (ισχύς – ροπή – επιταχύνσεις) ενός κινητήρα, είναι στοιχεία άμεσα μετρήσιμα, γεγονός που επιτρέπει την άμεση σύγκριση των διαφόρων επιλογών που προσφέρει η ελληνική αγορά επαγγελματικών.
Με αυτό το δεδομένο, στο θέμα που επιμεληθήκαμε σας προσφέρουμε τα μοντέλα με τις καλύτερες επιδόσεις σε τομείς όπως η κατανάλωση καυσίμου (εντός – εκτός πόλης αλλά και μέση), οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) και φυσικά η μέγιστη αποδιδόμενη ισχύος του κινητήρα.
Πέραν αυτού, αξίζει να γνωρίζεται πως οι τιμές αναφορικά με τις καταναλώσεις καυσίμου, είναι αυτές που ανακοινώνουν επίσημα οι κατασκευαστές και είναι λογικό πως, αναλόγως της χρήσης του οχήματος και του φορτίου που μεταφέρει, μπορεί να είναι σημαντικά διαφοροποιημένες σε σχέση με τα δεδομένα που ισχύουν σε πραγματικές συνθήκες χρήσης. Επιγραμματικά πάντως, μπορείτε να υπολογίζεται πως στην δεύτερη περίπτωση μπορεί να είναι αυξημένες έως και κατά 20% σε σχέση με τα νούμερα που παρουσιάζουμε…
Τα συμπεράσματα δικά σας!