Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου YarisVan είναι κομψότατος αισθητικά και με πολύ καλή ποιότητα υλικών.

Στην οθόνη του πίνακα οργάνων προβάλλονται πολλαπλές πληροφορίες από τον υπολογιστή ταξιδιού.

Η ευχάριστη διχρωμία των επενδύσεων συνδυάζεται με μια πολύ καλή ποιότητα υλικών.

Εξυπνες θήκες και αποθηκευτικοί χώροι έχουν προβλεφθεί σε διάφορα σημεία της καμπίνας.

Η κεντρική κονσόλα έχει τροποποιηθεί και εδράζεται πιο ψηλά, γεγονός που αναβαθμίζει την εργονομία της θέσης του επιλογέα ταχυτήτων.

¶νετο και λειτουργικό περιβάλλον εργασίας

4.509 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2015)

Ηνέα γενιά του Toyota YarisVan επιδεικνύει πολλαπλές τροποποιήσεις στον εσωτερικό διάκοσμο που έχουν επιφέρει βελτίωση τόσο της αισθητικής όσο και της πρακτικότητας του. 
Χαρακτηριστικά αξίζει να αναφέρουμε πως η κεντρική κονσόλα έχει τοποθετηθεί κατά 23χλστ. ψηλότερα, γεγονός που έχει βελτιώσει μεταξύ άλλων την εργονομία στη θέση του επιλογέα ταχυτήτων. 
Παράλληλα οι «οριζόντιες» φόρμες που έχουν επιλεγεί στο σχήμα του ταμπλό και της κεντρικής κονσόλας, ενισχύουν την αίσθηση ευρυχωρίας στο εσωτερικό της καμπίνας του οδηγού και του συνοδηγού. 
Πολλές «έξυπνες» θήκες έχουν προβλεφθεί τόσο μεταξύ των καθισμάτων όσο και στο ταμπλό ενώ σημαντική είναι και η βελτίωση στην ποιότητα των υλικών και των επενδύσεων. 
Τα πιο μαλακά πλαστικά και η ευχάριστη διχρωμία στις επενδύσεις σε συνδυασμό με τα αναπαυτικά καθίσματα και βελτίωση της ηχομόνωσης της καμπίνας, καθιστούν τον «χώρο εργασίας» του οδηγού πολύ πιο άνετο και ξεκούραστο. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)