Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η καλή ποιότητα κύλισης και φυσικά το χαμηλό κόστος χρήσης αποτελούν τα βασικά γνωρίσματα των εκδόσεων EcoFuel του VW Caddy Van.

    Καλή ποιότητα κύλισης και στιβαρή αίσθηση στον δρόμο

    4.500 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2015)

    Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει η Toyota, το νέο YarisVan φέρει στιβαρότερη δομή αμαξώματος και νέες συγκολήσεις που έχουν αναβαθμίσει την ακαμψία του. 
    Οι ενισχυμένοι προφυλακτήρες, οι τροποποιημένοι θόλοι των τροχών, η επανασχεδιασμένη πίσω ανάρτηση με πιο άκαμπτη αντιστρεπτική δοκό και πιο μαλακά ελατήρια, έχουν επιφέρει σημαντικές βελτιώσεις στην οδική συμπεριφορά του ιαπωνικού mini-vanette όπως π.χ. η μείωση του φαινόμενου της υποστροφής, η βελτίωση της ποιότητας κύλισης κ.ά. 
    Στην πράξη, ο οδηγός αντιλαμβάνεται άμεσα πως το νέο YarisVan παραμένει σταθερό και ακλόνητο στην προβλεπόμενη πορεία του τόσο στην ευθεία σε υψηλές ταχύτητες κίνησης όσο και σε «σφικτά» ορεινά τμήματα. 
    Παράλληλα, εντός της πόλης είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και με μικτό κύκλο στροφής ενώ το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα διεύθυνσης έχει πολύ καλή αίσθηση και ακρίβεια. 
    Συνολικά, η ηχομόνωση έχει αυξηθεί με παράλληλοι μείωση των ενοχλητικών κραδασμών ενώ εξαιρετική είναι –όπως πάντα- η συναρμολόγηση των επιμέρους τμημάτων στο εσωτερικό, γεγονός που εγγυάται την μακρόχρονη απουσία ενοχλητικών τριγμών. 
    Καταλήγοντας, αξίζει να σημειώσουμε πως στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων περιλαμβάνονται πολλαπλά συστήματα υποβοήθησης του ελέγχου του οχήματος κάτω από όλες τις συνθήκες. 

    Προηγούμενη

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)