Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ευγονική

4.504 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2015)

Με την έκδοση YarisVan του δημοφιλούς μικρού μοντέλου της, η Toyota Ελλάς προσφέρει στον σύγχρονο επαγγελματία ένα ελαφρύ επαγγελματικό με κορυφαία ποιότητα και αξιοπιστία, εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες αλλά και χαμηλό κόστος χρήσης. Τα αποτελέσματα των πωλήσεων του μάλιστα, φαίνεται πως την δικαιώνουν…

Ηνέα γενιά του Toyota YarisVan έχει να επιδείξει σημαντικές αλλαγές τόσο στη σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού όσο και στα μηχανικά της μέρη σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά. 
Στόχος των υπευθύνων της ιαπωνικής εταιρείας ήταν η δημιουργία ενός ποιοτικού και παράλληλα εργονομικού περιβάλλοντος εργασίας για τον οδηγό που θα συνδυάζεται με ένα στιβαρό πλαίσιο, την υψηλή ποιότητα κύλισης και φυσικά την κομψή και παράλληλα δυναμική σχεδίαση του αμαξώματος. 
Όπως μπορείτε να δείτε και από τα στοιχεία που δημοσιεύουμε, το επίπεδο του βασικού εξοπλισμού όλων των εκδόσεων του νέου YarisVan είναι πληρέστατο καθώς περιλαμβάνει όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες και προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου της οδικής συμπεριφοράς του, την ίδια στιγμή που ο οδηγός και ο συνοδηγός θα νιώσουν ασφαλείς χάρη στο στιβαρότερο πλαίσιο αλλά και την ύπαρξη επτά αερόσακων στο εσωτερικό του πολυδύναμου αυτού ελαφρού επαγγελματικού. 
Από την πρώτη επαφή μας με το Toyota YarisVan επί ελληνικού εδάφους, ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής του χώρου για τον οδηγό καθώς και η εξαιρετική οδική του συμπεριφορά κάτω από όλες τις συνθήκες, ακόμη και στο όριο. 
Ο πετρελαιοκινητήρας των 90 ίππων είναι σε θέση να προσφέρει πολύ καλές επιταχύνσεις από στάση και εν κινήσει την ίδια στιγμή που η μέση κατανάλωση του διατηρείται ιδιαίτερα χαμηλά, ακόμη και αν αυτή δεν είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες του οδηγού. 
Ας το ανακαλύψουμε λοιπόν μαζί… 
 
Πληρέστατος εξοπλισμός και 6ετής Εγγύηση
• Εκδόσεις «Live» (βασικός εξοπλισμός)
ABS με EBD και Brake Assist, VSC, TRC, επτά αερόσακοι, προφυλακτήρες και καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος, A/C, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες, ράδιο-CD MP3 με 6 ηχεία, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ρυθμιζόμενο σε βάθος τιμόνι με ενσωματωμένα χειριστήρια, επένδυση από δέρμα στον επιλογέα ταχυτήτων. 
• Εκδόσεις «Active» (επιπλέον των εκδόσεων «Live»)
Επένδυση από δέρμα στο τιμόνι, cruise-control, ηχοσύστημα με σύνδεση Bluetooth, κάμερα οπισθοπορείας.
 
Κόστος αγοράς από 14.872 ευρώ
Το ιαπωνικό mini-vanette προσφέρεται στην ελληνική αγορά σε δύο εκδόσεις με κόστος που διαμορφώνεται ως εξής: 
• YarisVan Live από 15.600 ευρώ (14.872 ευρώ με Όφελος Απόσυρσης)
• YarisVan Active από 16.400 ευρώ (15.638 ευρώ με Όφελος Απόσυρσης)
 
 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)