Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τι αλλάζει στο Fuel Pass 2...

Τι αλλάζει στο Fuel Pass 2...

Fuel Pass 2: στα τέλη Ιουλίου οι αιτήσεις

2.039 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2022)

Στα τέλη Ιουλίου θα ανοίξει η πλατφόρμα του Fuel Pass 2 για τους 3,1 εκ. ιδιοκτήτες οχημάτων που δικαιούνται την επιδότηση στις τιμές των καυσίμων, με το όφελος να φτάνει (για τους νησιώτες) έως και τα 100 ευρώ.

Αργεί αλλά έρχεται το Fuel Pass 2!

  • Τέλη Ιουνίου ανοίγει η πλατφόρμα
  • 15 ευρώ το μπόνους με την άυλη ψηφιακή κάρτα
  • Διευρυμένα τα εισοδηματικά κριτήρια - Ίδιοι οι όροι
  • Στα ίδια επίπεδα η έκπτωση στο diesel
Στα τέλη του Ιουλίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για το Fuel Pass 2, το οποίο είναι σαφώς ενισχυμένο σε σχέση με το πρώτο και καλύπτει, σύμφωνα με τον υπουργό Ενεργείας Κώστα Σκρέκα, πάνω από το 90% των πολιτών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μεγαλύτερη η επιδότηση με 1 προϋπόθεση

Η επιδότηση του Fuel Pass 2 φτάνει τα 80 ευρώ για όσους κατοικούν σε ηπειρωτική περιοχή, ενώ όσοι έχουν κύρια κατοικία σε κάποιο νησί, η επιδότηση φτάνει τα 100 ευρώ. Όσον αφορά τις μοτοσικλέτες, η επιδότηση φτάνει τα 60 ευρώ (ήταν 35 ευρώ) για την ηπειρωτική Ελλάδα και 70 ευρώ για τα νησιά. Η περίοδος ισχύος θα είναι τρίμηνη και συγκεκριμένα για Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

15 ευρώ το μπόνους με την άυλη ψηφιακή κάρτα

Σημαντικό είναι να σημειώσουμε πως στα παραπάνω ποσά συμπεριλαμβάνεται το μπόνους χρήσης της άυλης ψηφιακής κάρτας που αυτή την φορά φτάνει τα 15 ευρώ. Οι πολίτες θα έχουν ξανά την επιλογή να βάλουν τα χρήματα στην τράπεζα αλλά σε αυτή την περίπτωση, τα παραπάνω ποσά θα είναι μειωμένα κατά 15 ευρώ, δηλαδή η επιδότηση θα είναι 65 ευρώ για τα αυτοκίνητα για κατοίκους στην ηπειρωτική Ελλάδα και 85 ευρώ στα νησιά. Στις μοτοσικλέτες, με την κατάθεση των χρημάτων σε τράπεζα, η επιδότηση θα φτάνει τα 45 ευρώ στην ηπειρωτική Ελλάδα και 55 στα νησιά.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »