Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ένα νέο πιλοτικό πρόγραμμα στην Κομητεία Σονόμα της Καλιφόρνιας λανσάρει η Ford σε σε συνεργασία με τους περισσότερους από 1.800 αμπελουργούς της περιοχής.
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ένα νέο πιλοτικό πρόγραμμα στην Κομητεία Σονόμα της Καλιφόρνιας λανσάρει η Ford σε σε συνεργασία με τους περισσότερους από 1.800 αμπελουργούς της περιοχής.

H Ford ηλεκτροδοτεί τη γεωργία (+vid)

3.816 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2022)

Ένα πολλά υποσχόμενο πιλοτικό πρόγραμμα ξεκινάει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όπου η Ford με τη βοήθεια των ηλεκτρικών της επαγγελματικών οχημάτων και των προηγμένων υπηρεσιών διαχείρισης στόλων, επιχειρεί να μειώσει το λειτουργικό κόστος των φημισμένων αμπελουργών της περιοχής.

Νέα εποχή στην αμπελουργία από τη Ford!

  • Πιλοτικό πρόγραμμα βιωσιμότητας στην Κομητεία Σονόμα
  • Ηλεκτροκίνητοι στόλοι στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ
  • Προηγμένες υπηρεσίες διαχείρισης στόλου
  • Μείωση Συνολικού Κόστους Ιδιοκτησίας κατά 10-20%
 
Η Ford Pro σε συνεργασία με τους περισσότερους από 1.800 αμπελουργούς της Κομητείας Σονόμα στην πολιτεία της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, λανσάρουν ένα πιλοτικό πρόγραμμα στη βάση του οποίου τρεις φάρμες της περιοχής θα εντάξουν στη λειτουργία τους τα ηλεκτρικά Ford F-150 Lightning και E-Transit, τα Pro pick-up της εταιρείας, αλλά και τα «Ford Pro Intelligence» προϊόντα και υπηρεσίες της μάρκας.
 
Στόχος του προγράμματος είναι να αναδείξει πώς τα ηλεκτρικά οχήματα και τα εργαλεία διαχείρισης στόλου που βασίζονται στο διαδίκτυο μπορούν να έχουν θετικό αντίκτυπο στη γεωργική βιομηχανία όσον αφορά την αύξηση της παραγωγικότητας, τη βελτίωση της βιωσιμότητας και τη μείωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας στόλου από 10% σε 20% .
 
Αρχή γίνεται με τα Bevill Vineyard Management και Vino Farms στην πόλη Healdsburg και το Dutton Ranch στη Sebastopol, που αντιπροσωπεύουν από κοινού περίπου 4.000 στρέμματα στην πλούσια σε αμπελώνες κοιλάδα του ποταμού Russian River. Το πρόγραμμα αναμένεται να επεκταθεί τους επόμενους μήνες για να συμπεριλάβει και άλλες γεωργικές δραστηριότητες στην κομητεία.
 
Σημειώνεται, πως περίπου 60.000 στρέμματα σε όλη την κομητεία Σονόμα αφιερώνονται στην καλλιέργεια οινοποιήσιμων σταφυλιών και άλλα 120.000 στρέμματα χρησιμοποιούνται για άλλες μορφές γεωργίες, όπως οπωρώνες μήλων, γαλακτοκομικές φάρμες και την ανθοκομία.

Στόχος του προγράμματος είναι να αναδείξει πώς τα ηλεκτρικά οχήματα και τα εργαλεία διαχείρισης στόλου που βασίζονται στο διαδίκτυο μπορούν να έχουν θετικό αντίκτυπο στη γεωργική βιομηχανία όσον αφορά την αύξηση της παραγωγικότητας.

Στόχος του προγράμματος είναι να αναδείξει πώς τα ηλεκτρικά οχήματα και τα εργαλεία διαχείρισης στόλου που βασίζονται στο διαδίκτυο μπορούν να έχουν θετικό αντίκτυπο στη γεωργική βιομηχανία όσον αφορά την αύξηση της παραγωγικότητας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Υπηρεσίες διαχείρισης στόλων

Εκτός από τα οχήματα, οι φάρμες μπορούν να συμβουλευτούν την ομάδα Ford Pro για τη διάρκεια του προγράμματος. Οι εν λόγω αγρότες θα έχουν πρόσβαση στο λογισμικό Ford Pro Intelligence, στη φόρτιση στο σπίτι και στα ντεπό, στα Ford Pro Telematics Essentials και Ford Pro E-Telematics και στη διαχείριση ενέργειας. Όλα τα παραπάνω αναμένεται να συμβάλουν στη μείωση του λειτουργικού κόστους και στην αποτελεσματικότερη διαχείριση των στόλων οχημάτων, συμβατικών και ηλεκτρικών.
 
Σε αυτό το πλαίσιο, το Ford Pro Intelligence παρέχει στους αγρότες πρόσβαση σε σημαντικά δεδομένα για κάθε όχημα. Η διαδικτυακή υπηρεσία προσφέρει συνεχή πρόσβαση σε αναφορές «υγείας» του οχήματος και σε άλλα δεδομένα που έχουν σχεδιαστεί για να περιορίζουν τον χρόνο ακινητοποίησης του οχήματος, μειώνοντας παράλληλα το λειτουργικό κόστος των οχημάτων, πολλά από τα οποία διανύουν ετησίως περί τα 50.000 μίλια (σχεδόν 80.500 χλμ.).

Περιορισμός του λειτουργικού κόστους

Η κυκλοφορία αυτών των οχημάτων - και η συντήρησή τους για να διατηρηθούν σε λειτουργία - είναι ένα από τα μεγαλύτερα έξοδα μιας εταιρείας, καθώς στο Dutton Ranch, το οποίο διαθέτει στόλο περίπου 70 οχημάτων, τα καύσιμα κοστίζουν κατά μέσο όρο περίπου 5.000 δολάρια (4.375 ευρώ) τον μήνα. Η προοπτική μείωσης αυτής της μηνιαίας δαπάνης είναι κρίσιμης σημασίας για την εξέλιξη των εργασιών. Τα ηλεκτρικά οχήματα, σε συνδυασμό με την ηλιακή ενέργεια που ήδη παράγουν και αποθηκεύουν πολλά ράντζα της κομητείας Σονόμα, αντιπροσωπεύουν έναν σημαντικό τρόπο αντιστάθμισης του αυξανόμενου κόστους καυσίμων.
 
Η τεχνολογία συνδέεται ασύρματα – βοηθώντας τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται στόλους με πληροφορίες οχημάτων σε πραγματικό χρόνο. Οι πληροφορίες περιλαμβάνουν χρονοδιαγράμματα συντήρησης, παρακολούθηση συμβάντων φόρτισης, παρακολούθηση οχήματος, κατάσταση φόρτισης, αυτονομία, ιστορικό φόρτισης και αρχεία καταγραφής, ρυθμίσεις και ειδοποιήσεις φόρτισης/μπαταρίας και προετοιμασία αναχώρησης, για τη μεγιστοποίηση της αυτονομίας και την επέκταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.
 
Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο της Ford:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »