Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Ford Ranger Raptor αποτελεί την κορυφαία έκφανση των δυνατοτήτων που προσφέρουν τα οχήματα της κατηγορίας των Pick-Up.

Οι εντυπωσιακές εκτός δρόμου ικανότητες του το καθιστούν ικανό να κινηθεί με χαρακτηριστική άνεση ακόμη και σε διαδρομές που δεν περιλαμβάνονται στο οδικό δίκτυο.

Η «πεμπτουσία» των Pick-Up!

21.738 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2020)

H κορυφαία και πιο δυναμική έκδοση του Καλύτερου Pick-Up για το 2020, αποτελεί ίσως το… κύκνειο άσμα μιας μορφής της αυτοκίνησης που φαίνεται πως σταδιακά θα εκλείψει!

 Ας μην γελιόμαστε… Η αυτοκίνηση και οι εκπρόσωποι της, όπως την γνωρίζαμε κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, ουσιαστικά οδηγείται σε… αφανισμό καθώς οι πάσης φύσεως υβριδικές (αρχικά) και πλήρως ηλεκτροκίνητες (τελικά) εκδόσεις οχημάτων, θα αντικαταστήσουν τις συμβατικές εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης.
Από την άλλη βέβαια, ο όρος «συμβατικός» απέχει παρασάγγας από τα όσα πρεσβεύει η κορυφαία έκδοση Raptor του Ford  Ranger, ένα μοντέλο που ουσιαστικά αποτελεί το σημείο αναφοράς πλέον για την κατηγορία των Pick-Up (και όχι μόνο), δεδομένου ότι προσφέρει κορυφαίες δόσεις άνεσης και ασφάλειας κατά την κίνηση ακόμη και στις πιο δύσβατες περιοχές ακόμη και σε… δαιμονιώδεις ρυθμούς, εφόσον ο οδηγός το επιλέξει, μεταφέροντας παράλληλα φορτία βάρους σχεδόν ενός τόνου.
Επιπρόσθετα, το Ford Ranger Raptor διακρίνεται για την άκρως επιθετική και επιβλητική σχεδίαση αμαξώματος, τους κορυφαίους χώρους στο εσωτερικό της διπλής καμπίνας του και φυσικά τις επιδόσεις που προσφέρει ο Bi-Turbo πετρελαιοκινητήρας των 2,0λτ. με απόδοση 213 ίππων και 500 Nm ροπής!
Τι περισσότερο θα μπορούσε λοιπόν να ζητήσει ένας λάτρης της… σύγχρονης εποχής της αυτοκίνησης, από ένα όχημα που μπορεί να μεταφέρει ή να έλξει φορτία καθώς και έως πέντε ενήλικους, κυριολεκτικά παντού, σε φρενήρεις ρυθμούς, διατηρώντας παράλληλα ένα κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας;