Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Χαρακτηριστικά στοιχεία της εξωτερικής του σχεδίασης αποτελούν η ευμεγέθης μάσκα με το λογότυπο της εταιρείας…

… αλλά και οι ειδικές ενισχύσεις στο κάτω μέρος του αμαξώματος…

… χωρίς να παραβλέπουμε τα ειδικά λογότυπα σε διάφορα σημεία του οχήματος.

Ο εσωτερικός διάκοσμος αντανακλά τον έντονο δυναμισμό της εξωτερικής σχεδίασης και διακρίνεται για την ποιότητα κατασκευής του…

… διασφαλίζοντας παράλληλα κορυφαίο επίπεδο άνεσης και χώρους, τόσο για τους εμπρός…

… όσο και για τους επιβάτες της πίσω σειράς.

Ο χώρος φόρτωσης εφοδιάζεται με ειδικό ανοιγώμενο κάλυμμα και μπορεί να υποστηρίξει φορτία πάσης φύσεως.

Σχεδίαση που επιβάλλεται και συναρπάζει

21.736 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2020)

Η έκδοση Raptor κερδίζει άμεσα τις εντυπώσεις χάρη στις πολλαπλές διαφοροποιήσεις της από τις υπόλοιπες του Ford Ranger όπως π.χ. η επανασχεδιασμένη μάσκα και ο έντονα προτεταμένος προφυλακτήρες με τις ειδικές ενισχύσεις στο κάτω μέρος του. Σε αυτόν εδράζονται και οι ειδικοί προβολείς ομίχλης με λυχνίες LED ενώ, ενισχυμένοι είναι και οι θόλοι των τροχών.
Με μήκος 5.374 χλστ., πλάτος 2.180 χλστ. και ύψος 1.873 χλστ., το Ford Ranger Raptor έχει ελάχιστη απόσταση από το έδαφος στα 283 χλστ. (!) με εξαιρετικές γωνίες αμαξώματος (Προσέγγισης: 32,5 μοίρες, Ράμπας: 24 μοίρες και Αποχώρησης: 24 μοίρες). Παράλληλα, τα πλευρικά σκαλοπάτια έχουν σχεδιαστεί για να αποτρέπουν τη φθορά του αμαξώματος από διάφορες… κακουχίες κατά την εκτός δρόμου κίνηση.
Την ίδια στιγμή, ο επίσης τροποποιημένος πίσω προφυλακτήρας, φέρει ενσωματωμένο κοτσαδόρο που επιτρέπει τη ρυμούλκηση φορτίων έως και 2,5t. ενώ, ο χώρος φόρτωσης του Ranger Raptor έχει μήκος 1.560 χλστ. και πλάτος 1.575 χλστ.
Στο εσωτερικό της –αποκλειστικά- διπλής καμπίνας του Ranger Raptor έχουν επιλεγεί υλικά με εξαιρετική αντοχή στη σκληρή χρήση και πολλαπλές επενδύσεις από δέρμα με χαρακτηριστικές ραφές μπλε απόχρωσης σε όλα τα σημεία.
Ο πίνακας οργάνων ενσωματώνει μια οθόνη πολλαπλών ενδείξεων ενώ στη βάση του τιμονιού απαντώνται τα ειδικά paddles για τη σειριακή αλλαγή των σχέσεων στο νέο αυτόματο κιβώτιο των 10 σχέσεων, εφόσον ο οδηγός το επιθυμεί.
Στο ταμπλό δεσπόζει η οθόνη αφής των 8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων «Ford SYNC 3» που μεταξύ άλλων ενσωματώνει και ειδικό –δορυφορικό- σύστημα πλοήγησης με δυνατότητα καταγραφής σημείων πορείας ακόμη και σε μη χαρτογραφημένες περιοχές, πέραν των φωνητικών εντολών που μπορεί να δεχθεί.