Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Καλή ιδέα θεωρεί το ηλεκτρικό Pick-Up το αφεντικό της VW (στη φωτό το Atlas Tanoak Pick-Up Concept).
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Καλή ιδέα θεωρεί το ηλεκτρικό Pick-Up το αφεντικό της VW (στη φωτό το Atlas Tanoak Pick-Up Concept).

«Καλή ιδέα» το ηλεκτρικό Pick-Up της VW

3.533 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2022)

Όλα δείχνουν πως η Volkswagen θέλει το δικό της μερίδιο στην αμερικάνικη αγορά ηλεκτρικών pick-up, όπου οι σχετικές προτάσεις συνεχώς πληθαίνουν. Ας δούμε τι είπε για το ζήτημα το αφεντικό του γερμανικού ομίλου, Herbert Diess.

O CEO της VW μιλά για το ηλεκτρικό Pick-Up!

  • «Καλή ιδέα» το θεωρεί ο κος Herbert Diess
  • Απάντηση στο Ford F-150 Lightning των ΗΠΑ
  • Πρωτοφανής «έκρηξη» στην αμερικάνικη αγορά
  • Το νέο Amarok είναι το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής
 
Σε μια σειρά ερωτήσεων ήταν πρόθυμος να απαντήσει ο CEO του Volkswagen Group, Herbert Diess, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ρώτα με Οτιδήποτε» (Ask Me Anything - AMA) που έλαβε πρόσφατα χώρα στο περιβάλλον της γνωστής ιστοσελίδας, Reddit.
 
Όπως αναμενόταν η συζήτηση ήταν ευρεία, με την ηλεκτροκίνηση ωστόσο να μονοπωλεί σε μεγάλο βαθμό το ενδιαφέρον. Ανάμεσα στις πολλές σχετικές ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει ο κος Diess, ήταν και η εξής ενδιαφέρουσα: «Θα υπάρξει ένα ηλεκτρικό pick-up για τις ΗΠΑ όπως το Ford F-150 Lightning;».
 
Κατά τη γνωστή πρακτική, το αφεντικό του γερμανικού ομίλου δεν δεσμεύτηκε για κάτι, ούτε φυσικά άνοιξε τα χαρτιά του. Η απάντηση που έδωσε ήταν άμεση και απλή: «Καλή ιδέα», είπε με νόημα.


Στόχος είναι να υπάρξει απάντηση στις ΗΠΑ σε μοντέλα όπως το Ford F-150 Lightning.

Στόχος είναι να υπάρξει απάντηση στις ΗΠΑ σε μοντέλα όπως το Ford F-150 Lightning.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέο Amarok και βλέπουμε…

Το παραπάνω βέβαια μένει να επιβεβαιωθεί στην πράξη, με τη Volkswagen το μόνο που έχει κάνει σχετικά στις Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία χρόνια, είναι να παρουσιάσει δύο πρωτότυπα pick-up, τα οποία ωστόσο διέθεταν θερμικούς κινητήρες. Λόγος γίνεται για το Atlas Tanoak Pick-Up Concept που έκανε ντεμπούτο στην έκθεση της Ν. Υόρκης το 2018, στην οποία την επόμενη χρονιά εμφανίστηκε το Tarok Concept, που είχε κάνει ντεμπούτο νωρίτερα στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.
 
Όπως και να έχει το πράγμα, το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι πως εξελίσσεται η επόμενη γενιά του VW Amarok με βάση το ολοκαίνουργιο Ford Ranger. Η λογική λέει, πως όταν και άμα υπάρξει στο μέλλον κάποιο ηλεκτρικό pick-up, αυτό θα στηρίζεται στο νέο Amarok. Εκτός, αν κάποιο από τα προαναφερθέντα πρωτότυπα οχήματα αποφασιστεί να περάσει στην παραγωγή. Θα δείξει…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »