Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Σε πλήθος εκδόσεων για κάθε χρήση, γούστο και ...τσέπη θα προσφέρεται στο μέλλον το νέο VW ID. Buzz.
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σε πλήθος εκδόσεων για κάθε χρήση, γούστο και ...τσέπη θα προσφέρεται στο μέλλον το νέο VW ID. Buzz.

Καταιγισμός εκδόσεων για το Volkswagen ID. Buzz

7.043 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2022)

Όλα δείχνουν πως ακόμα είμαστε στην αρχή του «φαινομένου» ID. Buzz, καθώς η VW ετοιμάζει ένα πλήθος εκδόσεων για το νέο της ηλεκτρικό μοντέλο, που περιλαμβάνουν από τη βασική έκδοση «Pure» έως την τετρακίνητη εκδοχή των 299 ίππων. Δείτε τις όλες μία μία.

Έρχεται «βασική» έκδοση του VW ID. Buzz!

  • Pure: με μικρότερες μπαταρίες & χαμηλότερη τιμή
  • Με μακρύτερο μεταξόνιο & μεγαλύτερη αυτονομία
  • Τετρακίνητο με 299 hp
  • Campervan τροχόσπιτο & αυτόνομη έκδοση
 
Λίγες μόνο μέρες έχουν περάσει από την παρουσίαση των νέων ID. Buzz & ID. Buzz Cargo και ήδη καταφθάνουν οι πρώτες πληροφορίες πως η Volkswagen ετοιμάζει περισσότερες εκδόσεις για το νέο της ηλεκτρικό μοντέλο, το οποίο υπενθυμίζεται πως έχει ανακοινωθεί επισήμως πως θα λανσαριστεί σε έκδοση με μακρύτερο μεταξόνιο, αλλά και σε campervan εκδοχή, η οποία θα ενταχθεί στην οικογένεια California της γερμανικής μάρκας.


Η βασική έκδοση «Pure» θα αντικαταστήσει τις μπαταρίες των 77 kWh με αυτές των 58 kWh (χρησιμοποιούμενη χωρητικότητα).

Η βασική έκδοση «Pure» θα αντικαταστήσει τις μπαταρίες των 77 kWh με αυτές των 58 kWh (χρησιμοποιούμενη χωρητικότητα).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέα «βασική» έκδοση Pure

Καταρχάς φαίνεται πως υπάρχουν σχέδια για το λανσάρισμα του ID. Buzz Pure, το οποίο θα αποτελέσει τη βασική έκδοση της γκάμας. Λέγεται πως θα διατίθεται σε αποκλειστικά 5θέσια διαμόρφωση του εσωτερικού του, καθώς δεν θα προσφέρεται η επιλογή για την προαιρετική τοποθέτηση 3 καθισμάτων μπροστά.
 
Αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, είναι πως στη βασική έκδοση «Pure» θα απουσιάζουν οι μπαταρίες των 77 kWh, δίνοντας τη θέση τους σε αυτές των 58 kWh. Σημειώνεται πως λόγος γίνεται για τη χρησιμοποιούμενη χωρητικότητα των μπαταριών, καθώς η μεικτή ορίζεται στις 82 και 62 kWh, αντίστοιχα. Προφανώς, το ID. Buzz Pure εκτός από χαμηλότερη τιμή θα έχει και χαμηλότερη αυτονομία.

Με μεγαλύτερο μεταξόνιο και αυτονομία

Επιπλέον, φημολογείται πως η αναμενόμενη έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο (ντεμπούτο το 2024 στις ΗΠΑ), θα έχει τον απαιτούμενο χώρο ανάμεσα στους δύο άξονες, ώστε να χωρέσουν οι μεγαλύτερες μπαταρίες, οι οποίες εύλογα θα προσδώσουν στο ηλεκτρικό όχημα μεγαλύτερη αυτονομία. Αν οι πρώτες πληροφορίες αποδειχθούν σωστές, οι εν λόγω μπαταρίες θα έχουν χωρητικότητα 111 kWh και αναμένεται να του προσδώσουν μέγιστη αυτονομία της τάξης των 550 χλμ.

Τετρακίνητο με 299 hp & αυτόνομο

Στην κορυφή της γκάμας, θα τοποθετηθεί η έκδοση του ID. Buzz, η οποία θα φέρει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες (έναν σε κάθε άξονα), που θα μεταφέρουν την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς του οχήματος. Το γεγονός αυτό δεν αποτελεί κάποια έκπληξη, καθώς η εν λόγω αρχιτεκτονική είναι ήδη διαθέσιμη στα ID.4 GTX και ID.5 GTX, τα οποία εμφανίζουν ισχύ 299 ίππων.
 
Αξίζει να υπενθυμίσουμε, πως το 2025 αναμένεται να βγει στους δρόμους και το VW ID. Buzz AD, ένα πλήρως αυτόνομο όχημα το οποίο θα τεθεί σε υπηρεσίες εμπορικής κινητικότητας από εταιρείες όπως η MOIA. Προς το παρόν, το εν λόγω όχημα πραγματοποιεί εκτεταμένες δοκιμές εξέλιξης.

To ID. Buzz Cargo του επαγγελματία

Κλείνοντας, δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε εκ νέου την επαγγελματική έκδοση van που παρουσιάστηκε ήδη. Λόγος γίνεται για το ID. Buzz Cargo των 2 ή 3 θέσεων, το οποίο έχει μήκος 4.712 χλστ. και μεταξόνιο 2.988 χλστ., προσφέροντας έναν χώρο φόρτωσης με ωφέλιμο όγκο 3,9 κ.μ., όπου μπορούν να μεταφερθούν δύο ευρωπαλέτες.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε