Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Παρά το καμουφλάζ, βλέπουμε αρκετά καθαρά τη μορφή του ηλεκτρικού VW ID. Buzz που θα λανσαριστεί του χρόνου και στo οποίo θα στηριχθεί το ID. California.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Παρά το καμουφλάζ, βλέπουμε αρκετά καθαρά τη μορφή του ηλεκτρικού VW ID. Buzz που θα λανσαριστεί του χρόνου και στo οποίo θα στηριχθεί το ID. California.

Έρχεται το ηλεκτρικό campervan VW ID. California

2.622 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2021)

Ένα πλήρως ηλεκτρικό αυτοκινούμενο τροχόσπιτο δεσμεύτηκε πως θα λανσάρει η Volkswagen, το ID. California, που θα στηρίζεται στο πολύαναμενόμενο VW ID. Buzz και το οποίο θα εμπλουτίσει τη δημοφιλή «California» γκάμα της εταιρείας.

Η μεγάλη ζήτηση για τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα «California» οδήγησε τους ανθρώπους της Volkswagen Commercial Vehicles να δώσουν έγκριση για τη δημιουργία μιας αντίστοιχης έκδοσης με βάση το ηλεκτρικό ID. Buzz που θα λανσαριστεί του χρόνου σε τρεις εκδόσεις, μία επαγγελματική (van) και δύο επιβατικές, ενώ το 2025 θα βγει στους δρόμους σε πλήρως αυτόνομη εκδοχή.

Μεγάλα σχέδια έχει ο όμιλος Volkswagen για το εργοστάσιο του Ανόβερου.

Μεγάλα σχέδια έχει ο όμιλος Volkswagen για το εργοστάσιο του Ανόβερου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Λόγος γίνεται για το πλήρως ηλεκτρικό ID. California, το οποίο θα επεκτείνει την «campervan» γκάμα της VW, που αποτελείται ακόμα από το ολοκαίνουργιο Caddy California, το California 6.1 που στηρίζεται στο Transporter και στο μεγαλύτερο Grand California που βασίζεται στο Crafter.
 
Κατά τα γνωστά, το ID. California θα πατάει στην πλατφόρμα MEB και πιθανότητα θα λανσαριστεί πάνω στην μακρύτερη έκδοση μεταξονίου του ID. Buzz. Από τη στιγμή που θα πρέπει να προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή αυτονομία, λογικά θα εξοπλίζεται με τις μεγαλύτερες μπαταρίες χωρητικότητας 111 kWh, οι οποίες επιπλέον θα είναι σε θέση να τροφοδοτούν με ενέργεια τις συσκευές του αυτοκινούμενου τροχόσπιτου.
 
Σε ό,τι αφορά στις ανέσεις που θα προσφέρει στους επιβάτες του, η λογική λέει πως θα διαθέτει μια «pop-up» οροφή στην οποία θα φιλοξενείται ένα διπλό κρεβάτι. Επιπλέον, θα εξοπλίζεται με μια μικρή κουζίνα αλλά και με πλήθος «έξυπνων» αποθηκευτικών χώρων, εκμεταλλευόμενο την ευρυχωρία που προσφέρει το επίπεδο πάτωμα της ηλεκτρικής αρχιτεκτονικής. Συνέχεια του άρθρου >>>