Λίγο πριν το μεγάλο γεγονός!

Η μεγάλη βραδιά της ανάδειξης του «Best Pro Car 2020» καθώς και όλων των υπολοίπων πρωταγωνιστών που ξεχώρισαν στη ψηφοφορία των αναγνωστών του Auto Τρίτη Επαγγελματικά πλησιάζει.

 
Από τον Οκτώβριο έως και την 31η Δεκεμβρίου όταν και ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός για το «Best Pro Car 2020» που διοργανώνεται από το Auto Τρίτη Επαγγελματικά, η συμμετοχή των αναγνωστών του περιοδικού ξεπέρασε τελικά κάθε προσδοκία.
Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν μέσω της ειδικής εφαρμογής (για προσωπικούς υπολογιστές, tablets & κινητά τηλέφωνα) στις ιστοσελίδες www.autotriti.gr και www.pro.autotriti.gr.
Με δέλεαρ προφανώς και τα μεγάλα δώρα του Διαγωνισμού, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και 4 αυτοκίνητα για 1 έτος με όλα τα έξοδα πληρωμένα (Ford Puma, Opel Corsa, Peugeot 208, Renault Clio), οι συμμετοχές των φίλων του Auto Τρίτη Επαγγελματικά ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο καθώς ήταν αυξημένες κατά 47,8%(!) σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά! Παράλληλα κατά 32,8% ήταν αυξημένες οι συμμετοχές στην Μεγάλη Έρευνα του περιοδικού μας που κλήθηκαν να καταθέσουν την άποψη τους αναφορικά με:
  • Το πιο Οικονομικό επαγγελματικό όχημα της χρονιάς (σε κατανάλωση και κόστος χρήσης)
  • Το «Value-for-Money» επαγγελματικό όχημα της χρονιάς
  • Την εταιρεία με την καλύτερη ποιότητα επαγγελματικών οχημάτων
  • Την εταιρεία με την καλύτερη αξιοπιστία επαγγελματικών οχημάτων (βλάβες και κόστος συντήρησης)
  • Την εταιρεία με την υψηλότερη μεταπωλητική αξία για τα επαγγελματικά της οχήματα
  • Την εταιρεία με το μικρότερο κόστος χρήσης για τα επαγγελματικά της οχήματα
  • Το πιο «Hot» (πολύ-αναμενόμενο) επαγγελματικό του 2020
Τα αποτελέσματα τόσο του διαγωνισμού για το «Best Pro Car 2020» όσο και της Μεγάλης Έρευνας του Auto Τρίτη Επαγγελματικά, την απονομή των βραβείων στους νικητές μπορείτε να παρακολουθήσετε ΖΩΝΤΑΝΑ, την Δευτέρα (20η Ιανουαρίου), στις 19:00:
  • μέσω του www.pro.autotriti.gr
  • μέσω της ιστοσελίδας μας στο Facebook
 
Ωστόσο, μέχρι τότε, ας θυμηθούμε τα 16 υποψήφια μοντέλα που συμμετείχαν στον διαγωνισμό για το «Best Pro Car 2020». Εσείς ποιος πιστεύετε πως θα είναι τελικά ο Μεγάλος Νικητής της βραδιάς;

Citroen Jumper: Ανανέωση ουσίας
Το Μεγάλο Van της Citroen απέκτησε πληρέστερο επίπεδο εξοπλισμού, νέους –Euro 6D Temp- κινητήρες και πολλαπλές ακόμη «πινελιές» ποιότητας.
Δείτε περισσότερα για το Citroen Jumper
 
Fiat Ducato: Σύντομα και ηλεκτροκίνητο
Το πλήρως ανανεωμένο ιταλικό μοντέλο, εφοδιάζεται πλέον με προηγμένα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, νέο 9άρι αυτόματο κιβώτιο ενώ, σύντομα θα διατίθεται και ως πλήρως ηλεκτροκίνητο.
Δείτε περισσότερα για το Fiat Ducato
 
Ford Fiesta Van: Εκ των πληρέστερων Mini-Vanettes της αγοράς
Με σαφείς αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς, το νέο Fiesta Van έχει να επιδείξει νέους κινητήρες καθώς και ωφέλιμο χώρο φόρτωσης 960 λτ.
Δείτε περισσότερα για το Ford Fiesta Van
 
Ford Ranger: Το πιο εμπορικό Pick-Up της ΕΕ είναι εδώ!
Με τον τίτλο του πιο εμπορικού Pick-Up σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, το νέο Ranger προκάλεσε αίσθηση και στην ελληνική αγορά χάρη –και- στις εκδόσεις «Raptor» μέσα στο 2019. σ
Δείτε περισσότερα για το Ford Ranger
 
Ford Transit: Πιο «έξυπνο» και «συνδεδεμένο» από ποτέ
Με χιλιάδες αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς, το νέο Ford Transit έχει να επιδείξει μεταξύ άλλων υβριδικές εκδόσεις, νέα συστήματα ασφάλειας, σημαντικά μειωμένο απόβαρο κ.ά.
Δείτε περισσότερα για το Ford Transit
 
Ford Transit Custom PHEV: Μεσαίο Van με «Plug-in Hybrid» τεχνολογία
Οι νέες υβριδικές εκδόσεις του Transit Custom προσφέρουν αυτονομία έως και 500 χλμ. χωρίς να επηρεάζεται στο ελάχιστο η μεταφορική τους δυνατότητα.  
Δείτε περισσότερα για το Ford Transit Custom PHEV
 
Iveco Daily: Αξιοπιστία και τεχνολογική υπεροχή από το… πάνω ράφι!
Ένα από τα σημεία αναφοράς του 2019 ήταν φυσικά η έναρξη πωλήσεων του νέου Daily και στην ελληνική αγορά. Ανακαλύψτε τις απαράμιλλες δυνατότητες του.  
Δείτε περισσότερα για το Iveco Daily
 
Mitsubishi L200: Στην 6η «νεότητα» του!
Με πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες, εντελώς νέα σχεδίαση, νέο κινητήρα και βελτιωμένες μεταφορικές δυνατότητες, το νέο L200 ρίχνει το γάντι στον ανταγωνισμό.
Δείτε περισσότερα για το Mitsubishi L200
 
Nissan e-NV200: Ηλεκτροκίνητες διανομές με αυτονομία έως 280 χλμ.!
Εκ των κορυφαίων σε πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, το e-NV200 είναι πλέον διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά.
Δείτε περισσότερα για το Nissan eNV200
 
Nissan Navara: Πιο… σκληρό, έξυπνο και αποδοτικό
Με πολλαπλές δομικές αναβαθμίσεις, σαφέστατα βελτιωμένο τεχνολογικό υπόβαθρο και αυξημένη αποδοτικότητα, το νέο Navara διεκδικεί πλέον την κορυφή στις πωλήσεις της κατηγορίας του.
Δείτε περισσότερα για το Nissan Navara
 
Nissan NV250: Η νέα πρόταση στα Vanette και της ελληνικής αγοράς
Το νέο ελαφρύ επαγγελματικό της Nissan ενισχύει τη θέση της σε πανευρωπαϊκό επίπεδο προσφέροντας τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίων έως και 4,6κ.μ.
Δείτε περισσότερα για το Nissan NV250
 
Opel Movano: Με νέα «γονίδια» και σημαντικά βελτιωμένο
Πολλαπλές και σημαντικές είναι οι αναβαθμίσεις που το νέο Movano έχει να επιδείξει εκτός μιας βασικής αξίας που διατηρεί. Τις κορυφαίες μεταφορικές του δυνατότητες.
Δείτε περισσότερα για το Opel Movano
 
Opel Vivaro: Με πολλαπλές εκδόσεις και σύντομα ηλεκτροκίνητο
Η νέα γενιά του Vivaro είναι εντελώς διαφορετική από τον προκάτοχο της και σύντομα θα λανσαριστεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και σε ηλεκτροκίνητη έκδοση.  
Δείτε περισσότερα για το Opel Vivaro
 
Peugeot Boxer: Ποτέ άλλοτε τόσο κοντά στις ανάγκες του επαγγελματία
Με βελτιωμένο τεχνολογικό υπόβαθρο, νέους πετρελαιοκινητήρες τελευταίας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και τεράστιους χώρους, το νέο Boxer συνεχίζει την εντυπωσιακή εμπορική του πορεία –και- στην Ελλάδα.
Δείτε περισσότερα για το Peugeot Boxer
 
SAIC Maxus EV80: Ηλεκτροκίνητο, με ωφέλιμο έως και 1,0t.
Η έλευση του Maxuz EV80 στην ελληνική αγορά σηματοδοτεί την απαρχή μας νέας εποχής στα επαγγελματικά οχήματα πόλης όπου η ηλεκτροκίνηση θα έχει τον πρωταρχικό λόγο.
Δείτε περισσότερα για το SAIC Maxus EV80
 
Volkswagen T6.1 Transporter: Σημείο αναφοράς στην κατηγορία του και όχι μόνο!
Χωρίς ουσιαστικά να επιδεικνύει κάποιο… αδύνατο σημείο, το νέο Transporter… συνοδεύει τον σύγχρονο επαγγελματία σε ένα νέο περιβάλλον ως προς αστικές διανομές προϊόντων.
Δείτε περισσότερα για το VW T6.1 Transporter
 
 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ