Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
FUELMAX GEN-2: TOP ασφάλεια & οικονομία διαρκείας

    FUELMAX GEN-2: TOP ασφάλεια & οικονομία διαρκείας

    37.363 Επισκέψεις στο άρθρο (25/11/2021)

    Η Goodyear δημιούργησε τη νέα σειρά ελαστικών FUELMAX GEN-2 με στόχο την κορυφαία απόδοση και τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμό με μέγιστη χιλιομετρική απόδοση.

    Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το στο facebook »

     
    Η νέα σειρά ελαστικών ελαστικών FUELMAX GEN-2 ήρθε βασισμένη στις κορυφαίες τεχνολογίες της Goodyear για να καλύψει σε υπερθετικό βαθμό το τρίπτυχο που αποτελεί βασική προτεραιότητα στον κλάδο των μεταφορών: Μέγιστη ασφάλεια και top απόδοση, αλλά με το μικρότερο οικονομικό κόστος που μπορεί να προκύψει από τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και την υψηλή χιλιομετρική απόδοση του ελαστικού. Η νέα σειρά ελαστικών FUELMAX GEN-2 είναι σχεδιασμένη για επαγγελματικά οχήματα που καλύπτουν μεγάλες αποστάσεις και  προσφέρει  χαμηλή αντίσταση κύλισης για μέγιστη απόδοση σε κάθε λίτρο καυσίμου.
    Ασφάλεια και οικονομία μακράς διάρκειας

    Η νέα σειρά FUELMAX GEN-2 ξεχωρίζει γιατί παρέχει υψηλή εξοικονόμηση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές CO2, βελτιωμένη χιλιομετρική απόδοση, καλύτερη πρόσφυση, αλλά και μειωμένες εκπομπές θορύβου σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Επιπλέον, προσφέρει σήμανση 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake) στα ελαστικά για διευθυντήριους και κινητήριους τροχούς για πλήρη συμμόρφωση με τις περισσότερες περιοριστικές χειμερινές νομοθεσίες, τη στιγμή που η τεχνολογία RFID (Radio Frequency Identification) εξασφαλίζει εύκολη ταυτοποίηση και σύνδεση με συστήματα διαχείρισης και παρακολούθησης ελαστικών, μέσω επικοινωνίας με ένα δίκτυο cloud.

    Οι κορυφαίες τεχνολογίες της Goodyear σε τιμόνι, διαφορικό & τρέιλερ

    Τα ελαστικά Goodyear FUELMAX S GEN-2  για τους διευθυντήριους τροχούς ( ελαστικά τιμονιού)  είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία IntelliMaxRib για ακριβή χειρισμό και χαμηλή αντίσταση κύλισης χάρη στις άκαμπτες «γέφυρες» ενίσχυσης στις κεντρικές αυλακώσεις που συνδέονται στη διάρκεια της κύλισης δημιουργώντας έναν στιβαρό σύνολο περιορίζοντας τη φθορά και την αντίσταση κύλισης, αλλά και προσφέροντας ακρίβεια στο χειρισμό του τιμονιού. Παράλληλα, τα ελαστικά διαθέτουν βαθιές εγκοπές Flexomatic και προσφέρουν μικρή απόσταση φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα και σε χειμερινές συνθήκες. Η εξαιρετική του πρόσφυση σε αυτές τις συνθήκες εξασφαλίζεται και από τις φαρδιές αυλακώσεις, που βρίσκονται στους ώμους του, οι οποίες διευκολύνουν την αποβολή του νερού. Η πίεση κατανέμεται ομοιόμορφα στο πέλμα με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται ομοιόμορφη φθορά μέχρι το τέλος ζωής του ελαστικού. Μια ακόμη καινοτομία αφορά στους ισχυρούς συνδέσμους στο δίκτυο πολυμερών του μείγματος πέλματος για χαμηλή αντίσταση κύλισης σε συνδυασμό με εξαιρετική αντοχή στη φθορά και κατά συνέπεια την υψηλή χιλιομετρική απόδοση. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, το Goodyear FUELMAXGEN-2 για το τιμόνι, προσφέρει 30% βελτιωμένη απόδοση σε όλες τις καιρικές συνθήκες σε σχέση με την προηγούμενη γενιά ελαστικού FUELMAX, το οποίο φυσικά είναι τόσο αναγομώσιμο, όσο και επαναχαράξιμο, (MultipleLifeConcept).

    Τα ελαστικά Goodyear FUELMAX D GEN-2 για τους κινητήριους τροχούς ( ελαστικά διαφορικού) διαθέτουν μείγμα πέλματος υψηλής αντοχής στην τριβή και χαμηλότερης ανάπτυξης θερμοκρασιών κατά την κύλιση, επιτυγχάνοντας υψηλότερη εξοικονόμηση καυσίμου. Χάρη στις εγκοπές που φθάνουν στο 100% του βάθους πέλματος εξασφαλίζεται 30% αυξημένη πρόσφυση (σε σχέση με πριν) καθ` όλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικού. Επιπλέον με τη βοήθεια της τεχνολογίας Intellimax Groove, οι κρυμμένες κεντρικές αυλακώσεις σε σχήμα σταγόνας κλείνουν όταν το ελαστικό κυλάει, σκληραίνοντας το πέλμα για χαμηλή αντίσταση κύλισης. Όπως και το ελαστικό του τιμονιού είναι και αυτό αναγομώσιμο και επαναχαράξιμο, ώστε να μειώνεται το κόστος ανά χιλιόμετρο. (MultipleLifeConcept).

    Τέλος, τα ελαστικά για τρέιλερ FUELMAX T διαθέτουν μείγμα γόμας πλούσιο σε πυρίτιο για να συνδυάζει την υψηλή χιλιομετρική απόδοση και την καλή πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα. Οι εγκοπές πολλαπλών ακτινών, εξασφαλίζουν εξαιρετικά χαμηλή αντίσταση κύλισης, άριστη εξοικονόμηση καυσίμου και χαμηλά επίπεδα θορύβου. Η νέα γεωμετρία στεφάνης, σε συνδυασμό με τα σύγχρονα υλικά υψηλού εφελκυσμού των χορδών, δημιουργούν μια εξαιρετικά στιβαρή δομή σκελετού για βελτιωμένη ικανότητα αναγόμωσης και εκτεταμένη διάρκεια ζωής.

    Για στόλους με απαιτήσεις

    Η νέα σειρά FUELMAX GEN-2 προστίθεται στην πρόταση Goodyear Total Mobility, η οποία περιλαμβάνει μια μοναδική σειρά καινοτόμων προϊόντων και λύσεων, υποστηριζόμενη από ένα δίκτυο επαγγελματικών υπηρεσιών. Προσφέροντας εξαιρετική χιλιομετρική απόδοση και πρόσφυση, τα ελαστικά της σειράς FUELMAXGEN-2 είναι η επιλογή των στόλων που θέλουν να οδηγούν μεγαλύτερες αποστάσεις με μικρότερη κατανάλωση καυσίμου και περισσότερη ασφάλεια.

    Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το στο facebook »