Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
3 value for money ελαστικά φορτηγών

    3 value for money ελαστικά φορτηγών

    37.337 Επισκέψεις στο άρθρο (25/11/2021)

    Οι προτάσεις τις Linglong και της Sailun στην αγορά ελαστικών φορτηγού, υπόσχονται  υψηλή απόδοση, αντοχή στο χρόνο, ασφάλεια αλλά και ανταγωνιστική τιμή.

    Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το στο facebook »

     
    Η οδική ασφάλεια αποτελεί μία πολύ σημαντική προτεραιότητα και για τις μεταφορικές εταιρείες που το έργο τους είναι σημαντικό και απαιτητικό. Το να εξασφαλίσουν ότι τόσο τα φορτηγά όσο και οι οδηγοί δεν θα διατρέξουν κανένα απολύτως κίνδυνο κατά την διάρκεια ενός δρομολογίου, δεν είναι θέμα επιλογής αλλά ανάγκης. Τα φορτηγά αποτελούν την περιουσία μιας εταιρείας και οι οδηγοί το ανθρώπινο δυναμικό της. Η εξασφάλιση της άριστης κατάστασης του στόλου μέσω της προσεχτικής συντήρησης κάθε οχήματος, αποτελεί ένα από τα κύρια καθήκοντα της.
    Κύριο μέρος αυτής της συντήρησης περιλαμβάνει τα ελαστικά του φορτηγού τα οποία πρέπει να επιλέγονται προσεκτικά αλλά και να αντικαθίστανται εγκαίρως πριν προλάβουν να επηρεάσουν αρνητικά την συμπεριφορά του στον δρόμο. Στα μεγάλα φορτηγά, ανάλογα πάντα με την φθορά και τις συνθήκες των δρομολογίων το κάθε σετ διαρκεί για περίπου 80.000-100.000 χλμ.  Ιδιαίτερη η μέριμνα λοιπόν μιας μεταφορικής για το ζήτημα των ελαστικών αφού πρέπει να επιλέξει αυτό που θα συνδυάζει πολύ καλές επιδόσεις αλλά και λογικό κόστος αγοράς.

    Παρακάτω σας έχουμε 3 προτάσεις ελαστικών, 2 από την Linglong και 1 της Sailun, που δείχνουν να έχουν βρει την χρυσή τομή, αφού υπόσχονται ασφάλεια και απόδοση με value for money χαρακτήρα.

    Linglong ETD 100
    Το ελαστικό Linglong ETD100 διαθέτει σχεδιασμό κρυφών αυλακιών στο πέλμα, οι οποίες εξασφαλίζουν διαρκή πρόσφυση και σταθερότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Το καλό είναι πως το ελαστικό διεθνών διαδρομών Linglong ETD100 προσφέρει και κορυφαία οικονομία, η οποία δεν αφορά μόνο στην προσιτή τιμή αγοράς του. Για παράδειγμα, η ειδική σύνθεση της γόμας πέλματος εξασφαλίζει χαμηλή αντίσταση κύλισης, το βασικότερο παράγοντα για τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου. Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο σχεδιασμός πέλματος είναι τέτοιος, που εξασφαλίζει υψηλή χιλιομετρική απόδοση για περισσότερα χιλιόμετρα σε μεταφορές μεγάλων αποστάσεων. Στην ελληνική αγορά τα ελαστικά της Lindlong διατίθενται αποκλειστικά από την ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., μια εταιρεία του ομίλου Τουρνικιώτη με 40χρονη παρουσία στην ελληνική αγορά και προσφέρονται για αγορά σε πάνω από 200 επιλεγμένα σημεία διάθεσης.
     
    Linglong KTS300
    Το ελαστικό Linglong KTS300 διαθέτει βελτιστοποιημένες πλευρικές λωρίδες στους ώμους για αυξημένη αντοχή σε ζημίες. Η σχεδίαση του πέλματος επιτρέπει την άμεση απόρριψη των πετρών προσφέροντας ταυτόχρονα διαρκή πρόσφυση και σταθερότητα. Η ειδική σύνθεση της γόμας και η σχεδίαση του πέλματος εξασφαλίζουν υψηλή αντοχή στη φθορά και υψηλή χιλιομετρική απόδοση για περισσότερα χιλιόμετρα. Στην ελληνική αγορά τα ελαστικά της Linglong διατίθενται αποκλειστικά από την ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.

    SAILUN STR1
    Το ελαστικό Sailun STR1 συνδυάζει το value for money με χαμηλή κατανάλωση και υψηλή απόδοση. Κατάλληλο για τοποθέτηση σε τρέιλερ για μεσαίες έως μεγάλες αποστάσεις σε καλό δρόμο, το Sailun STR1 διαθέτει ειδική φόρμουλα γόμα πέλματος η οποία βελτιώνει την αντοχή στη φθορά και την αντίσταση κύλισης. Ο μοναδικός σχεδιασμός των ώμων αποτρέπει την άνιση φθορά, ενώ οι τέσσερις κύριες αυλακώσεις πέλματος παρέχουν εξαιρετικό χειρισμό και άνεση στην οδήγηση. Ο διευρυμένος ώμος αποτρέπει την ακανόνιστη φθορά του, τη στιγμή που οι οριζόντιες εγκοπές των μπλοκ του πέλματος βελτιώνουν την πρόσφυση σε συνδυασμό με αντοχή στην ολίσθηση.

    Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το στο facebook »