Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Νέα X MULTIENERGY Z / D της MICHELIN,για φορτηγά

1.614 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2024)
Νέα X MULTIENERGY Z / D της MICHELIN,για φορτηγά

- Τα νέα X MULTIENERGY Z / D της MICHELIN καλύπτουν φορτηγά και τράκτορες
- Οι τεχνολογίες Regenion και Infinicoil υπόσχονται καλύτερη κατανάλωση καυσίμου και αντοχή

Τα νέα X MULTIENERGYZ / D της MICHELIN καλύπτουν φορτηγά και τράκτορες

Η γαλλική εταιρεία παρουσιάζει την πρόταση της για ελαστικά φορτηγών, τα X MULTIENERGY Z / D. Τα προτερήματα των συγκεκριμένων ελαστικών, που προτάσσει η Michelin, είναι η οικονομία στα καύσιμα, οι χαμηλές εκπομπές ρύπων και η δυνατότητα να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα πριν την αντικατάσταση τους.

Τα ελαστικά αυτά προσφέρονται επίσης και σε επιλογή των 70 ιντσών για τράκτορες και  άκαμπτα φορτηγά.

Οι τεχνολογίες τους υπόσχονται καλύτερη κατανάλωση καυσίμου και αντοχή

Η Michelin έχει αναπτύξει πληθώρα τεχνολογιών, οι οποίες υπόσχεται πως θα κάνουν την επένδυση στα ελαστικά της πιο ελκυστική. Πιο συγκεκριμένα η τεχνολογία Regenion τοποθετεί περισσότερο πυρίτιο στο ελαστικό και ωθεί στην μείωση της κατανάλωσης του καυσίμου. Παράλληλα η τεχνολογία Infinicoil με το χαλύβδινο καλώδιο να διαπερνά το ελαστικό παρέχει μεγαλύτερη αντοχή σε αυτό.
Νέες καινοτομίες καθιστούν την Michelin μια ελκυστική πρόταση για επαγγελματικά λάστιχα και με την προοπτική της αναγόμωσης τους.
Οι Γάλλοι μηχανικοί της μάρκας, έχουν εισάγει μια καινοτομία με στιβαρά καλώδια χάλυβα, την επονομαζόμενη και ως Powercoil, ώστε να καταστήσουν κάθε λάστιχο ελαφρύτερο με καλύτερη αντοχή. Τέλος η καινοτομία DURACOIL διατηρεί την φόρμα του περιβλήματος και δίνει την δυνατότητα αναγόμωσης δηλαδή την αντικατάσταση του φθαρμένου τμήματος ενός ελαστικού με νέο πέλμα για ακόμη περισσότερα χιλιόμετρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »