Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Νέα ελαστικά, για Van τα COMMERCIO 4SEASONS της Sailun

9.459 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2024)
Νέα ελαστικά, για Van τα COMMERCIO 4SEASONS της Sailun

- Νέο 4 seasonsελαστικό γιαVan, από τη Sailun (COMMERCIO 4SEASONS)
- Με νέο σχεδιασμό ικανό να βρει πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες
- Ανθεκτικό και ενισχυμένο για μεγαλύτερα βάρη, λέει η Sailun
- Έμφαση στην ασφάλεια και μεγάλη γκάμα διαστάσεων

Νέο 4 seasons ελαστικό για Van, από τη Sailun (COMMERCIO 4SEASONS)

Η Sailun παρουσίασε το νέο ελαστικό της, το COMMERCIO 4SEASONS. Σύμφωνα με την εταιρεία το νέο ελαστικό είναι κατάλληλο για Van,ενώ προσφέρει ανθεκτικότητα, ασφάλεια και πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες.
 

Με νέο σχεδιασμό, ικανό να βρει πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες

Με νέο επιθετικό σχεδιασμό από 3d τεχνολογία, το COMMERCIO 4SEASONS είναι ικανό να βρει πρόσφυση και να φρενάρει σε όλες τις επιφάνειες, από στεγνό οδόστρωμα και βροχή μέχρι χιόνι. Το τριγωνικό σχέδιο επίσης το οποίο ακολούθησε η Sailun, επιτρέπει στο ελαστικό να είναι σε όλες τις εποχές αποδοτικό.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ανθεκτικό και ενισχυμένο για μεγαλύτερα βάρη, λέει η Sailun

Και τα καλά νέα δεν σταματάνε εκεί αφού σύμφωνα με τη Sailun τα νέα ελαστικά είναι και ανθεκτικά σε δύσκολες συνθήκες. Από καύσωνα μέχρι και χιόνι τα COMMERCIO 4SEASONS  αντέχουν σε όλες τις συνθήκες προσφέροντας στον οδηγό ασφάλεια και πολλά χιλιόμετρα. Μάλιστα δεν σταματάει εκεί αφού έχουν ενισχυθεί για να μπορούν να έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν μεγαλύτερα βάρη.
 

Έμφαση στην ασφάλεια και μεγάλη γκάμα διαστάσεων

Τέλος τα νέα ελαστικά της Sailun αυξάνουν την ασφάλεια λόγω σχεδιασμού ενώ προστατεύουν από τυχόν ζημιές σε επαφές με τοίχους και πεζοδρόμια. Από διαστάσεις τα νέα ελαστικά κυμαίνονται από 16 έως 17 ίντσες, ενώ έχουν μεγάλη γκάμα από επιλογές για όλους τους οδηγούς.