Το Dacia Dokker συνεχίζει να αυξάνει με εντυπωσιακούς ρυθμούς τις πωλήσεις του και στην ελληνική αγορά.

Στην ευρύχωρη καρότσα του μπορούν να φιλοξενηθούν αντικείμενα με μήκος από 1,9 – 3,1μ.

Το Piaggio Porter αποτελεί μια πρώτης τάξεως επιλογά για διάφορα είδη τεχνικών επαγγελμάτων.

Αν και το μεικτό βάρος του δεν υπερβαίνει τους 1,7t., είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία έως και 750 κιλών.

Για τεχνικά επαγγέλματα

Η εντυπωσιακή γκάμα των δραστηριοτήτων των πάσης φύσεων ελεύθερων επαγγελματιών και των επιχειρήσεων που περιλαμβάνονται στον εν λόγω κλάδο, προϋποθέτει μια ετερόκλητη γκάμα απαιτήσεων από τα επαγγελματικά οχήματα π.χ. αναφορικά με τον τύπο του χώρου φόρτωσης (ανοικτός ή κλειστός).
Σε κάθε περίπτωση, στην εν λόγω κατηγορία επιτηδευματιών μπορούν να φανούν άκρως δελεαστικές προτάσεις από την κατηγορία των Vanettes, που σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να περιλαμβάνουν και εκδόσεις με ανοικτό χώρο φόρτωσης ή ειδικά διασκευασμένη καρότσα.
 
Ανάγκη για
- Μεταφορές φορτίων ακανόνιστου σχήματος
- «Ασφαλείς» αποθηκευτικούς χώρους
- «Έξυπνα» συστήματα στερέωσης φορτίου
- Ευέλικτη χωροταξική διαρρύθμιση του χώρου φόρτωσης
- Μεταφορά και εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού

Dacia Dokker: Value for Money επιλογή!
Από το λανσάρισμα του έως και σήμερα, το Dacia Dokker συνεχίζει να αυξάνει με σταθερούς –και ενίοτε- εντυπωσιακούς ρυθμούς τόσο τις πωλήσεις του όσο και το μερίδιο του και στην ελληνική αγορά.
Με εξαιρετική σχέση τιμής – αξίας και αποδοτικότητα που δεν γνωρίζει αντίπαλο, το Dokker είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία βάρους έως και 753 κιλών ή όγκου έως και 3,9κ.μ. ενώ το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης του κυμαίνεται από τα 1,9 – 3,1μ.
Αντίστοιχα, σε ότι αφορά στους κινητήρες, το Dacia Dokker έχει να επιδείξει ένα εξαιρετικό σύνολο πετρελαίου, χωρητικότητας 1,5λτ. που αποδίδει 75 ή 90 ίππων επιτυγχάνοντας μέση κατανάλωση καυσίμου από 4,1 λτ./100χλμ., σύμφωνα πάντα με τον κατασκευαστή.

 Piaggio Porter: Ιδιαίτερο, αποδοτικό & με χαμηλό κόστος χρήσης!
Διαθέσιμο σε πολλαπλούς τύπους αμαξώματος με κλειστή, ανοικτή ή και ανατρεπόμενη καρότσα, το Piaggio Porter αποτελεί μια ιδιαίτερη (λόγω των περιορισμένων διαστάσεων της) αλλά άκρως αποδοτική (λόγω των μεταφορικών της δυνατοτήτων), επιλογή για πάμπολλους επαγγελματίες.
Με το μεικτό βάρος των εκδόσεων Van να κυμαίνεται από τους 1,5 – 17t., το Piaggio Porter είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία βάρους έως και 750 κιλών, μια εξαιρετική σχέση μεικτού βάρους /  ωφέλιμου φορτίου ενώ, ο νέος βενζινοκινητήρας MultiTech των 1,3λτ. αποδίδει ισχύ 82 ίππων και μέση κατανάλωση από 6,5λτ./ 100χλμ., αποτελώντας εχέγγυο για το περιορισμένο κόστος χρήσης και συντήρησης του λιλιπούτειου ιταλικού ελαφρού επαγγελματικού.

 

 • Η ραγδαία ανάπτυξη του e-commerce εντός και εκτός συνόρων συνεπάγεται τις απαραίτητες νέες διαδικασίες ως προς την αποστολή των προϊόντων, απευθείας στην πόρτα του τελικού καταναλωτή. Οι μεταφορικές επιχειρήσεις καλούνται να περιορίσουν τόσο τους χρόνους όσο και το κόστος παράδοσης των εμπορευμάτων με μια από τις παραμέτρους που να επηρεάζουν σημαντικά αυτήν την προσπάθεια να είναι φυσικά και οχήματα που θα κληθούν να τις πραγματοποιήσουν.
  Σε αρκετές περιπτώσεις, τα Mini-Vanettes είναι σε θέση να προσφέρουν εξαιρετικές λύσεις χάρη στη δεδομένη ευελιξία τους αλλά και το ιδιαίτερα περιορισμένο κόστος χρήσης που επιδεικνύουν.
   
  Ανάγκη για
  - Οικονομικοί κινητήρες, φιλικοί προς το περιβάλλον
  - Ευελιξία εντός της πόλης
  - Ευκολία στην φόρτωση / εκφόρτωση

  Peugeot 208 Van: Ξεχνάει το πρατήριο!
  Με εξαιρετική εμπορική πορεία τα τελευταία χρόνια στην ελληνική αγορά, το Mini-Vanette της γαλλικής εταιρείας είναι σε θέση να προσφέρει ευέλικτες, ασφαλείς και προπάντων αποδοτικές μεταφορές εντός της πόλης χάρη στον ωφέλιμο χώρο φόρτωσης με μήκος 1.335 χλστ. και πλάτος 1.061 χλστ. όπου, μπορούν να φιλοξενηθούν αντικείμενα όγκου έως 1,06κ.μ. ή βάρους έως 328 κιλών.
  Παράλληλα, ο αποδοτικός 1.600άρης BlueHDi πετρελαιοκινητήρας των 75 ίππων που αναλαμβάνει την κίνηση του, διακρίνεται για την περιορισμένη μέση κατανάλωση καυσίμου (από 3,6λτ./100χλμ.) και τις ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές ρύπων (από 93g/km), που του διασφαλίζουν ελεύθερη είσοδο σε ζώνες περιορισμένων εκπομπών όπως π.χ. ο Πράσινος Δακτύλιος.

  Renault Clio Van: Με κόστος χρήσης - συντήρησης που συμφέρει!
  Με ιδιαίτερα περιορισμένο κόστος αγοράς, χρήσης και συντήρησης, το Renault Clio Van είναι σε θέση να προσαρμοστεί πλήρως στα δεδομένα της χρήσης για την οποία προορίζεται χάρη στα ειδικά προγράμματα της ελληνικής αντιπροσωπείας και την πληθώρα αξεσουάρ που το συνοδεύει.
  Η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνεί εκδόσεις 75 ή 90 ίππων ενός 1.500άρη πετρελαιοκινητήρα, με μέση κατανάλωση από 3,3λτ./100χλμ. ενώ, σε ότι αφορά στις μεταφορικές του δυνατότητες, το γαλλικό Mini-Vanette είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με όγκο έως 0,9κ.μ. και βάρος έως 506 κιλά, στον επίπεδο, εύκολα προσβάσιμο και πλήρως αξιοποιήσιμο χώρο φόρτωσης του, που είναι προσβάσιμος και από τις πίσω πλευρικές θύρες.
   
Advertisement