Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ευέλικτο, με μεγάλο ωφέλιμο όγκο και φορτίο, το νέο Peugeot Partner είναι από τις πληρέστερες προτάσεις ελαφρών επαγγελματικών αυτήν τη στιγμή.

Παράλληλα, ο εντυπωσιακός σχεδιαστικά εσωτερικός διάκοσμος, διακρίνεται για την πληρότητα του εξοπλισμού άνεσης / ασφάλειας.

Το Toyota YarisVan προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου, ισχύος από 69 – 111 ίππων.

Αντίστοιχα, το ποιοτικά κατασκευασμένο εσωτερικό, συνδυάζεται με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης / ασφάλειας.

Για πωλητές - συντηρητές

9.438 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2019)

Σε αυτήν την κατηγορία περιλαμβάνουμε όσους επαγγελματίες μετακινούνται εντός ή και εκτός της πόλης προκειμένου να επιδιορθώσουν, συντηρήσουν εγκαταστάσεις κ.ά.
Χωρίς συχνά να απαιτείται η μεταφορά φορτίων μεγάλου βάρους ή όγκου, είναι σαφές πως φορτία όπως ανταλλακτικά, δείγματα προϊόντων ή εργαλεία είναι πάντοτε παρόντα στον χώρο φόρτωσης.
Τα οχήματα της κατηγορίας των Vanettes ή και των Mini-Vanettes αποτελούν ιδανικές επιλογές κατά περίπτωση, προσφέροντας τόσο τις απαιτούμενες μεταφορικές δυνατότητες όσο και το επαρκέστατο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας κατά τη διάρκεια πολύωρων δρομολογίων.

Ανάγκη για
- ¶νεση και ασφάλεια εντός και εκτός της πόλης
- Οικονομικοί κινητήρες με χαμηλό κόστος συντήρησης
- Αξιοπιστία

Peugeot Partner: Πλήρης πρόταση!
Το νέο Partner αποτελεί μια εκ των πληρέστερων –σε όλους τους τομείς- προτάσεων στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών, με ιδανικά χαρακτηριστικά για χρήση σε μια ανεξάντλητη γκάμα εφαρμογών.
Με περιορισμένες διαστάσεις αμαξώματος (έως 4,75μ.), μεγάλο χώρο φόρτωσης (ωφέλιμο μήκος έως 3,44μ. και όγκος έως 4,4μ.), χώρους για την άνετη μεταφορά έως και τριών ατόμων στο εσωτερικό του αλλά και ωφέλιμο φορτίο έως και 879 κιλών, το γαλλικό Vanette εφοδιάζεται με πετρελαιοκινητήρες BlueHDi 1,6 λτ. με ισχύ 75 ή 100 ίππων που διακρίνονται για την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (από 4,3λτ./100χλμ.) και εκπομπές ρύπων (από 111g/km) αντίστοιχα.

Toyota YarisVan: Αναβαθμισμένο!
Το εντελώς αναβαθμισμένο Toyota YarisVan συνεχίζει σε αμείωτους ρυθμούς την αξιοπρόσεχτη εμπορική επιτυχία του και στην ελληνική αγορά.
Βασισμένο σε τρίθυρο αμάξωμα, το Mini-Vanette της ιαπωνικής εταιρείας προσφέρει ωφέλιμο χώρο φόρτωσης με μήκος 1,15μ., πλάτος 1,29μ. και ύψος 0,92μ. όπου μπορούν να φιλοξενηθούν φορτία βάρους έως 450 κιλών και όγκου έως 1,1 κ.μ. αντίστοιχα.
Παράλληλα, στη γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνονται επιλογές βενζίνης 1,0 και 1,5λτ. με απόδοση 69 και 111 ίππων αντίστοιχα με μέση κατανάλωση από 4,7λτ./100χλμ. και έναν 1.400άρης πετρελαιοκινητήρας 90 ίππων με μέση κατανάλωση από 3,9λτ./100χλμ. και εκπομπές CO2 από 104 g/km.

 

  • Η ραγδαία ανάπτυξη του e-commerce εντός και εκτός συνόρων συνεπάγεται τις απαραίτητες νέες διαδικασίες ως προς την αποστολή των προϊόντων, απευθείας στην πόρτα του τελικού καταναλωτή. Οι μεταφορικές επιχειρήσεις καλούνται να περιορίσουν τόσο τους χρόνους όσο και το κόστος παράδοσης των εμπορευμάτων με μια από τις παραμέτρους που να επηρεάζουν σημαντικά αυτήν την προσπάθεια να είναι φυσικά και οχήματα που θα κληθούν να τις πραγματοποιήσουν.
    Σε αρκετές περιπτώσεις, τα Mini-Vanettes είναι σε θέση να προσφέρουν εξαιρετικές λύσεις χάρη στη δεδομένη ευελιξία τους αλλά και το ιδιαίτερα περιορισμένο κόστος χρήσης που επιδεικνύουν.
     
    Ανάγκη για
    - Οικονομικοί κινητήρες, φιλικοί προς το περιβάλλον
    - Ευελιξία εντός της πόλης
    - Ευκολία στην φόρτωση / εκφόρτωση

    Peugeot 208 Van: Ξεχνάει το πρατήριο!
    Με εξαιρετική εμπορική πορεία τα τελευταία χρόνια στην ελληνική αγορά, το Mini-Vanette της γαλλικής εταιρείας είναι σε θέση να προσφέρει ευέλικτες, ασφαλείς και προπάντων αποδοτικές μεταφορές εντός της πόλης χάρη στον ωφέλιμο χώρο φόρτωσης με μήκος 1.335 χλστ. και πλάτος 1.061 χλστ. όπου, μπορούν να φιλοξενηθούν αντικείμενα όγκου έως 1,06κ.μ. ή βάρους έως 328 κιλών.
    Παράλληλα, ο αποδοτικός 1.600άρης BlueHDi πετρελαιοκινητήρας των 75 ίππων που αναλαμβάνει την κίνηση του, διακρίνεται για την περιορισμένη μέση κατανάλωση καυσίμου (από 3,6λτ./100χλμ.) και τις ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές ρύπων (από 93g/km), που του διασφαλίζουν ελεύθερη είσοδο σε ζώνες περιορισμένων εκπομπών όπως π.χ. ο Πράσινος Δακτύλιος.

    Renault Clio Van: Με κόστος χρήσης - συντήρησης που συμφέρει!
    Με ιδιαίτερα περιορισμένο κόστος αγοράς, χρήσης και συντήρησης, το Renault Clio Van είναι σε θέση να προσαρμοστεί πλήρως στα δεδομένα της χρήσης για την οποία προορίζεται χάρη στα ειδικά προγράμματα της ελληνικής αντιπροσωπείας και την πληθώρα αξεσουάρ που το συνοδεύει.
    Η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνεί εκδόσεις 75 ή 90 ίππων ενός 1.500άρη πετρελαιοκινητήρα, με μέση κατανάλωση από 3,3λτ./100χλμ. ενώ, σε ότι αφορά στις μεταφορικές του δυνατότητες, το γαλλικό Mini-Vanette είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με όγκο έως 0,9κ.μ. και βάρος έως 506 κιλά, στον επίπεδο, εύκολα προσβάσιμο και πλήρως αξιοποιήσιμο χώρο φόρτωσης του, που είναι προσβάσιμος και από τις πίσω πλευρικές θύρες.