Κορυφαία σε τομείς όπως η ποιότητα κατασκευής και η άνεση που προσφέρει η Mercedes-Benz V-Class.

Ο πολυτελής εσωτερικός διάκοσμος διακρίνεται για τα κορυφαία σε ποιότητα υλικά που έχουν επιλεγεί σε όλες τις επενδύσεις.

Κομψό και επιβλητικό σχεδιαστικά, το Peugeot Traveller διακρίνεται για την εξαιρετική σχέση τιμής – αξίας του.

Αναλόγως της έκδοσης μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του έως και εννέα ενήλικους επιβάτες.

Για τουριστικό κλάδο- Μεταφορές προσωπικού

Τα οχήματα που προορίζονται για αυτήν την κατηγορία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην μεταφορά εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού σε διάφορους προορισμούς εντός ή εκτός πόλης.
Ανεξάρτητα φυσικά από το αν πρόκειται για τεχνίτες ή VIP επιβάτες, οι απαιτήσεις χρήσης προϋποθέτουν τη δυνατότητα μεταφοράς π.χ. έως και εννέα ατόμων με αντίστοιχους χώρους για εξοπλισμό / αποσκευές χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε την ευελιξία εντός της πόλης, την άψογη οδική συμπεριφορά εκτός αυτής, τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης / ασφάλειας κ.ο.κ.

Ανάγκη για
- Μεταφορές επιβατών / εξοπλισμού
- Αντοχή στη σκληρή χρήση
- Πληρέστατο επίπεδο εξοπλισμού
- Αξιοπιστία

Mercedes-Benz V-Class: Premium & Top Tech επιλογή!
Η Mercedes-Benz V-Class είναι ίσως η πιο πολυτελής πρόταση στα οχήματα μεταφοράς προσωπικού στην ελληνική αγορά.
Με κορυφαία χαρακτηριστικά σε ότι αφορά στο επίπεδο του εξοπλισμού, τα υλικά που έχουν επιλεγεί για όλες τις επενδύσεις στο εσωτερικό και φυσικά το επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει στους έως και οκτώ επιβάτες στο εσωτερικό της, η V-Class υιοθετεί τις κορυφαίες τεχνολογικές καινοτομίες σε ότι αφορά στα συστήματα άνεσης και ασφάλειας.
Τέλος, η γκάμα των μηχανικών της συνόλων περιλαμβάνει εκδόσεις 136, 164 ή 190 ίππων με μέγιστη ροπή 440 Nm ενός πετρελαιοκινητήρα 2,2λτ. που συνδυάζονται με χειροκίνητα ή αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων.
 
Peugeot Traveller: Πλούσιος εξοπλισμός & χώροι όπως τους θες!
Διαθέσιμο σε εκδόσεις με δύο μήκη αμαξώματος και δυνατότητα μεταφοράς από 7 – 9 επιβάτες και ένα ευρύχωρο εσωτερικό με υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας, το Peugeot Traveller διακρίνεται για τον πλούσιο εξοπλισμό του και τις πολλαπλές δυνατότητες διαρρύθμισης του χώρου για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους.
Αναλόγως της έκδοσης είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία όγκου από 640 (κάτω από την εταζέρα) έως και 3.700 λτ. (με τη 2η και 3η σειρά καθισμάτων αφαιρεμένη) ενώ, η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνει πετρελαιοκινητήρες 1,6 ή 2,0λτ. –με απόδοση από 95 έως 180 ίππους και μέση κατανάλωση καυσίμου από 5,2λτ./100χλμ.

 

 • Η ραγδαία ανάπτυξη του e-commerce εντός και εκτός συνόρων συνεπάγεται τις απαραίτητες νέες διαδικασίες ως προς την αποστολή των προϊόντων, απευθείας στην πόρτα του τελικού καταναλωτή. Οι μεταφορικές επιχειρήσεις καλούνται να περιορίσουν τόσο τους χρόνους όσο και το κόστος παράδοσης των εμπορευμάτων με μια από τις παραμέτρους που να επηρεάζουν σημαντικά αυτήν την προσπάθεια να είναι φυσικά και οχήματα που θα κληθούν να τις πραγματοποιήσουν.
  Σε αρκετές περιπτώσεις, τα Mini-Vanettes είναι σε θέση να προσφέρουν εξαιρετικές λύσεις χάρη στη δεδομένη ευελιξία τους αλλά και το ιδιαίτερα περιορισμένο κόστος χρήσης που επιδεικνύουν.
   
  Ανάγκη για
  - Οικονομικοί κινητήρες, φιλικοί προς το περιβάλλον
  - Ευελιξία εντός της πόλης
  - Ευκολία στην φόρτωση / εκφόρτωση

  Peugeot 208 Van: Ξεχνάει το πρατήριο!
  Με εξαιρετική εμπορική πορεία τα τελευταία χρόνια στην ελληνική αγορά, το Mini-Vanette της γαλλικής εταιρείας είναι σε θέση να προσφέρει ευέλικτες, ασφαλείς και προπάντων αποδοτικές μεταφορές εντός της πόλης χάρη στον ωφέλιμο χώρο φόρτωσης με μήκος 1.335 χλστ. και πλάτος 1.061 χλστ. όπου, μπορούν να φιλοξενηθούν αντικείμενα όγκου έως 1,06κ.μ. ή βάρους έως 328 κιλών.
  Παράλληλα, ο αποδοτικός 1.600άρης BlueHDi πετρελαιοκινητήρας των 75 ίππων που αναλαμβάνει την κίνηση του, διακρίνεται για την περιορισμένη μέση κατανάλωση καυσίμου (από 3,6λτ./100χλμ.) και τις ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές ρύπων (από 93g/km), που του διασφαλίζουν ελεύθερη είσοδο σε ζώνες περιορισμένων εκπομπών όπως π.χ. ο Πράσινος Δακτύλιος.

  Renault Clio Van: Με κόστος χρήσης - συντήρησης που συμφέρει!
  Με ιδιαίτερα περιορισμένο κόστος αγοράς, χρήσης και συντήρησης, το Renault Clio Van είναι σε θέση να προσαρμοστεί πλήρως στα δεδομένα της χρήσης για την οποία προορίζεται χάρη στα ειδικά προγράμματα της ελληνικής αντιπροσωπείας και την πληθώρα αξεσουάρ που το συνοδεύει.
  Η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνεί εκδόσεις 75 ή 90 ίππων ενός 1.500άρη πετρελαιοκινητήρα, με μέση κατανάλωση από 3,3λτ./100χλμ. ενώ, σε ότι αφορά στις μεταφορικές του δυνατότητες, το γαλλικό Mini-Vanette είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με όγκο έως 0,9κ.μ. και βάρος έως 506 κιλά, στον επίπεδο, εύκολα προσβάσιμο και πλήρως αξιοποιήσιμο χώρο φόρτωσης του, που είναι προσβάσιμος και από τις πίσω πλευρικές θύρες.
   
 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Advertisement