Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Atego αποτελεί τη βασική πρόταση της Mercedes-Benz Trucks για τον κλάδο των αστικών διανομών.

Για αστικές διανομές

9.448 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2019)

Οι αστικές διανομές προϊόντων αποτελούν τον βασικό πυρήνα των μεταφορών στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις.
Είτε πρόκειται για τον ανεφοδιασμό εταιρειών και καταστημάτων, είτε για οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή, τα φορτηγά οχήματα που καλούνται να τις φέρουν εις πέραν επιβάλλεται να διακρίνονται για την μεγάλη ευελιξία τους, τους κατΆ εξοχήν φιλικούς προς το περιβάλλον κινητήρες τελευταίας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και τη δυνατότητα υποστήριξης πάσης φύσεως υπερκατασκευών (π.χ. ψυκτικοί θάλαμοι κ.ά.).

Ανάγκη για
- Ευελιξία και περιορισμένο κόστος χρήσης
- Αθόρυβη λειτουργία
- Κινητήρες τελευταίας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας
- Προηγμένα συστήματα ασφάλειας
- Ευκολία επιβίβασης / αποβίβασης από τη καμπίνα

Mercedes-Benz Atego: Προηγμένο εργαλείο δουλειάς!
Το Atego έχει εξελιχθεί –πρωτίστως- με γνώμονα τις αποδοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον αστικά διανομές πάσης φύσεων προϊόντων.
Με πολλαπλούς τύπους καμπίνας και μεικτό βάρος από 6,5 – 15t., το Atego είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις 4x2 ή 4x4 και διακρίνεται για την ευκολία στον χειρισμό και τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του έργου του οδηγού, κάτω από όλες τις συνθήκες.
Τέλος, η γκάμα των κινητήρων το περιλαμβάνει κινητήρες 5,1 ή 7,7λτ. με απόδοση από 156 – 299 ίππους και μέγιστη ροπή έως και 1.200Nm που συνδυάζονται με χειροκίνητα κιβώτια πέντε ή έξι σχέσεων και αυτόματα 6 ή 9 σχέσεων.

  • Η ραγδαία ανάπτυξη του e-commerce εντός και εκτός συνόρων συνεπάγεται τις απαραίτητες νέες διαδικασίες ως προς την αποστολή των προϊόντων, απευθείας στην πόρτα του τελικού καταναλωτή. Οι μεταφορικές επιχειρήσεις καλούνται να περιορίσουν τόσο τους χρόνους όσο και το κόστος παράδοσης των εμπορευμάτων με μια από τις παραμέτρους που να επηρεάζουν σημαντικά αυτήν την προσπάθεια να είναι φυσικά και οχήματα που θα κληθούν να τις πραγματοποιήσουν.
    Σε αρκετές περιπτώσεις, τα Mini-Vanettes είναι σε θέση να προσφέρουν εξαιρετικές λύσεις χάρη στη δεδομένη ευελιξία τους αλλά και το ιδιαίτερα περιορισμένο κόστος χρήσης που επιδεικνύουν.
     
    Ανάγκη για
    - Οικονομικοί κινητήρες, φιλικοί προς το περιβάλλον
    - Ευελιξία εντός της πόλης
    - Ευκολία στην φόρτωση / εκφόρτωση

    Peugeot 208 Van: Ξεχνάει το πρατήριο!
    Με εξαιρετική εμπορική πορεία τα τελευταία χρόνια στην ελληνική αγορά, το Mini-Vanette της γαλλικής εταιρείας είναι σε θέση να προσφέρει ευέλικτες, ασφαλείς και προπάντων αποδοτικές μεταφορές εντός της πόλης χάρη στον ωφέλιμο χώρο φόρτωσης με μήκος 1.335 χλστ. και πλάτος 1.061 χλστ. όπου, μπορούν να φιλοξενηθούν αντικείμενα όγκου έως 1,06κ.μ. ή βάρους έως 328 κιλών.
    Παράλληλα, ο αποδοτικός 1.600άρης BlueHDi πετρελαιοκινητήρας των 75 ίππων που αναλαμβάνει την κίνηση του, διακρίνεται για την περιορισμένη μέση κατανάλωση καυσίμου (από 3,6λτ./100χλμ.) και τις ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές ρύπων (από 93g/km), που του διασφαλίζουν ελεύθερη είσοδο σε ζώνες περιορισμένων εκπομπών όπως π.χ. ο Πράσινος Δακτύλιος.

    Renault Clio Van: Με κόστος χρήσης - συντήρησης που συμφέρει!
    Με ιδιαίτερα περιορισμένο κόστος αγοράς, χρήσης και συντήρησης, το Renault Clio Van είναι σε θέση να προσαρμοστεί πλήρως στα δεδομένα της χρήσης για την οποία προορίζεται χάρη στα ειδικά προγράμματα της ελληνικής αντιπροσωπείας και την πληθώρα αξεσουάρ που το συνοδεύει.
    Η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνεί εκδόσεις 75 ή 90 ίππων ενός 1.500άρη πετρελαιοκινητήρα, με μέση κατανάλωση από 3,3λτ./100χλμ. ενώ, σε ότι αφορά στις μεταφορικές του δυνατότητες, το γαλλικό Mini-Vanette είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με όγκο έως 0,9κ.μ. και βάρος έως 506 κιλά, στον επίπεδο, εύκολα προσβάσιμο και πλήρως αξιοποιήσιμο χώρο φόρτωσης του, που είναι προσβάσιμος και από τις πίσω πλευρικές θύρες.