Η δυναμική και ασφαλής οδική συμπεριφορά συγκαταλέγεται στα ατού του νέου Ford Transit Custom.

Παράλληλα, είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία βάρους έως και άνω των 1,5t.

To Mercedes-Benz Vito είναι μια από τις κορυφαίες σε ποιότητα και ικανότητες προτάσεις της κατηγορίας των Μεσαίων Vans.

Παράλληλα, το ωφέλιμο πλάτος μεταξύ των θόλων των τροχών (1.270 χλστ.), επιτρέπει την άνετη φόρτωση παλετών.

Για μικρές επιχειρήσεις

Η συντριπτική πλειοψηφία των μικρών / μικρομεσαίων επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς, απαιτεί ένα ή και περισσότερα επαγγελματικά οχήματα για τη μεταφορά των προϊόντων, τον ανεφοδιασμό των πελατών / καταστημάτων, την αποστολή εξειδικευμένου προσωπικού σε διάφορους προορισμούς κ.ά.
Διατηρώντας πάντοτε το όριο των 3,5t., μπορούμε να επιλέξουμε την κατηγορία των Μεσαίων Vans που είναι σε θέση να υποστηρίξουν επαρκές βάρος / όγκο φορτίου χωρίς να επιβάλλουν περιορισμούς αναφορικά με την ευελιξία και το κόστος χρήσης τους χάρη στους οικονομικούς κινητήρες με τους οποίους εφοδιάζονται.
 
Ανάγκη για
- Περιορισμένες διαστάσεις / ευελιξία
- Αυξημένες μεταφορικές δυνατότητες
- Χαμηλό κόστος χρήσης / συντήρησης
- Δυνατότητα υποστήριξης υπερκατασκευών

Ford Transit Custom: Best Seller με πλήθος εκδόσεων!
¶νετο, ασφαλές, πλήρως εξοπλισμένο, με εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες και πλήθος εκδόσεων ως προς το επίπεδο του εξοπλισμού ή τις διαστάσεις του αμαξώματος, το Transit Custom αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά προτάσεις της Ford τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ΕΕ γενικότερα.
Αναλόγως της έκδοσης, μπορεί να μεταφέρει φορτία μήκους έως 3,45μ., όγκου έως 8,3κ.μ. και βάρους έως και 1.508 κιλών ενώ, η γκάμα των πετρελαιοκινητήρων του περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις του υπερσύγχρονου EcoBlue TDCi των 2,0λτ. που αποδίδουν ισχύ 105, 130 ή 170 ίππων και συνδυάζονται με χειροκίνητα ή αυτόματα κιβώτια έξι σχέσεων προκειμένου να διασφαλίσουν ελάχιστη μέση κατανάλωση από 6,1λτ./100χλμ.

Mercedes-Benz Vito: Ποιότητα, τεχνολογία & όπως το θες!
Μια από τις πιο ποιοτικές προτάσεις για τον κλάδο των μικρών επιχειρήσεων που εκτός από το κορυφαίο επίπεδο ποιότητας και τεχνολογίας, διακρίνεται και για τις μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης, το Vito, είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος με ωφέλιμο χώρο φόρτωσης μήκους από 2,59 – 3,06μ. και ωφέλιμο όγκο από 5,5 – 6,6κ.μ.
Το Vito Van έχει μεικτό βάρος από 2,8 – 3,2t. και μπορεί να μεταφέρει φορτία έως 1.369 κιλών ενώ, με τη μετάδοση της κίνησης να γίνεται στους εμπρούς, τους πίσω ή και τους τέσσερις τροχούς, η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνει εκδόσεις 136, 163 ή 190 ίππων ενός πετρελαιοκινητήρα 2,2 λτ. που επιδεικνύουν μέση κατανάλωση καυσίμου από 5,7λτ./100χλμ.

 

 • Η ραγδαία ανάπτυξη του e-commerce εντός και εκτός συνόρων συνεπάγεται τις απαραίτητες νέες διαδικασίες ως προς την αποστολή των προϊόντων, απευθείας στην πόρτα του τελικού καταναλωτή. Οι μεταφορικές επιχειρήσεις καλούνται να περιορίσουν τόσο τους χρόνους όσο και το κόστος παράδοσης των εμπορευμάτων με μια από τις παραμέτρους που να επηρεάζουν σημαντικά αυτήν την προσπάθεια να είναι φυσικά και οχήματα που θα κληθούν να τις πραγματοποιήσουν.
  Σε αρκετές περιπτώσεις, τα Mini-Vanettes είναι σε θέση να προσφέρουν εξαιρετικές λύσεις χάρη στη δεδομένη ευελιξία τους αλλά και το ιδιαίτερα περιορισμένο κόστος χρήσης που επιδεικνύουν.
   
  Ανάγκη για
  - Οικονομικοί κινητήρες, φιλικοί προς το περιβάλλον
  - Ευελιξία εντός της πόλης
  - Ευκολία στην φόρτωση / εκφόρτωση

  Peugeot 208 Van: Ξεχνάει το πρατήριο!
  Με εξαιρετική εμπορική πορεία τα τελευταία χρόνια στην ελληνική αγορά, το Mini-Vanette της γαλλικής εταιρείας είναι σε θέση να προσφέρει ευέλικτες, ασφαλείς και προπάντων αποδοτικές μεταφορές εντός της πόλης χάρη στον ωφέλιμο χώρο φόρτωσης με μήκος 1.335 χλστ. και πλάτος 1.061 χλστ. όπου, μπορούν να φιλοξενηθούν αντικείμενα όγκου έως 1,06κ.μ. ή βάρους έως 328 κιλών.
  Παράλληλα, ο αποδοτικός 1.600άρης BlueHDi πετρελαιοκινητήρας των 75 ίππων που αναλαμβάνει την κίνηση του, διακρίνεται για την περιορισμένη μέση κατανάλωση καυσίμου (από 3,6λτ./100χλμ.) και τις ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές ρύπων (από 93g/km), που του διασφαλίζουν ελεύθερη είσοδο σε ζώνες περιορισμένων εκπομπών όπως π.χ. ο Πράσινος Δακτύλιος.

  Renault Clio Van: Με κόστος χρήσης - συντήρησης που συμφέρει!
  Με ιδιαίτερα περιορισμένο κόστος αγοράς, χρήσης και συντήρησης, το Renault Clio Van είναι σε θέση να προσαρμοστεί πλήρως στα δεδομένα της χρήσης για την οποία προορίζεται χάρη στα ειδικά προγράμματα της ελληνικής αντιπροσωπείας και την πληθώρα αξεσουάρ που το συνοδεύει.
  Η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνεί εκδόσεις 75 ή 90 ίππων ενός 1.500άρη πετρελαιοκινητήρα, με μέση κατανάλωση από 3,3λτ./100χλμ. ενώ, σε ότι αφορά στις μεταφορικές του δυνατότητες, το γαλλικό Mini-Vanette είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με όγκο έως 0,9κ.μ. και βάρος έως 506 κιλά, στον επίπεδο, εύκολα προσβάσιμο και πλήρως αξιοποιήσιμο χώρο φόρτωσης του, που είναι προσβάσιμος και από τις πίσω πλευρικές θύρες.
   
Advertisement