Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο ειδικός στην αμαξοποιία & στις υπερκατασκευές

8.737 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2020)

62 χρόνια χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και επισκευή υπερκατασκευών και αμαξωμάτων. Έχει το know how και τα κατάλληλα εργαλεία για να παρέχει αξιόπιστες κατασκευές. Ο λόγος για την ΚΑΞΕΚΩ.

Η ΚΑΞΕΚΩ ιδρύθηκε το1958 και έχει μία μακροχρόνια παράδοση στον χώρο της αμαξοποιίας. Αποτελεί το δημιούργημα μίας σύμπραξης τριών αμαξοποιών, των κ. Ν. Καραδήμα, Μ. Ξενιού και του Δ. Κωστακιώτη. Έπειτα από 62 χρόνια, αν και στο σχήμα παραμένουν οι δύο πρώτοι, η εταιρία έχει εξελιχθεί με προοπτική και κύρος, κατασκευάζοντας αξιόπιστες και ανθεκτικές κατασκευές.

Αναλυτικότερα, αντικείμενο των εργασιών της ΚΑΞΕΚΩ είναι η κατασκευή πάσης φύσεως κιβωματαξών επί πλαισίων οχημάτων, η κατασκευή και τοποθέτηση συστημάτων ανύψωσης (ανατροπαί), οι βραχύνσεις πλαισίων, οι ειδικές κατασκευές, οι τοποθετήσεις γερανών και υδραυλικών θυρών. Καλέστε:  2102468871

Συγκεκριμένα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:
  • Ανατροπές
  • Ειδικές κατασκευές
  • Καρότσες, κιβωτοάμαξες
  • Τοποθετήσεις γερανών
  • Υπερκατασκευές αυτοφερόμενων οχημάτων
  • Υπερκατασκευές μη αυτοφερόμενων οχημάτων 
Έχοντας εμπειρία δεκαετιών εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα. `Αλλωστε διαθέτει τις κατάλληλες εγκαταστάσεις και το ανθρώπινο δυναμικό για το πετύχει.

Στόχος της ΚΑΞΕΚΩ είναι να γίνει μία σύγχρονη και δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία, κάνοντας την σωστή & τεκμηριωμένη επένδυση, ώστε να πετύχει την ποιοτική αναβάθμιση και την βελτιστοποίηση της αντοχής κάθε υπερκατασκευής, μειώνοντας παράλληλα το κόστος παραγωγής.
Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα

ΚΑΞΕΚΩ
Καλέστε:  2102468871

Δείτε με 1 κλικ: http://www.kaxeko.gr/