Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στις εκδόσεις με επιμηκυμένη καμπίνα, είθισται η χρήση πίσω πλευρικών θυρών που ανοίγουν με ανάποδη φορά, όπως στην περίπτωση του L200 Club Cab (εικόνα).

Αναλόγως της έκδοσης, τα Pick-Up προσφέρουν χώρο φόρτωσης με ωφέλιμο μήκος από 1.275 – 2.317 χλστ.

Το Isuzu D-Max είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία βάρους έως και 1,31t. επί του χώρου φόρτωσης του!

Οδοστρωτήρες με κουστούμι!

31.653 Επισκέψεις στο άρθρο (1/8/2018)

Ανακαλύψτε όλους της εκπροσώπους των Pick-Up, της δημοφιλέστερης υποκατηγορίας ελαφρών επαγγελματικών στην ελληνική αγορά κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 ετών, σε ένα εκτενές αφιέρωμα.

Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, τα οχήματα της κατηγορίας των Pick-Up αποτελούν μια εναλλακτική επιλογή για αυτούς που αναζητούν ένα όχημα που μπορεί να μεταφέρει τόσο επιβάτες όσο και πάσης φύσεως φορτία, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.
Ωστόσο, στην ελληνική αγορά αυτό περιορίζεται από το γεγονός ότι μπορούν να αποκτηθούν μόνον ως επαγγελματικά οχήματα, δηλαδή ο ιδιοκτήτης τους επιβάλλεται να διατηρεί κάποια επαγγελματική δραστηριότητα (π.χ. αγρότης), η οποία θα δικαιολογεί την χρήση τους.
Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ, η ελληνική αγορά έχει ανακηρύξει τα Pick-Up σε αδιαφιλονίκητους πρωταγωνιστές των πωλήσεων κατά τη διάρκεια των τελευταίων 2 –τουλάχιστον- 10ετιών για πολλούς και διάφορους λόγους, μεταξύ των οποίων αξίζει να αναφέρουμε το ιδιαίτερο γεωγραφικό ανάγλυφο, με τους έντονους ορεινούς όγκους όπου, αρκετοί π.χ. γεωργοί, απαιτούν ένα όχημα που θα φέρει σύστημα 4κίνησης προκειμένου να είναι σε θέση να τους προσφέρει απρόσκοπτη πρόσβαση στις καλλιέργειες τους.
Πέραν αυτού, τα εν λόγω οχήματα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν και έως πέντε ενήλικους επιβάτες στο εσωτερικό τους, γεγονός που τα καθιστά ιδανική επιλογή για χρήση και εκτός… ωραρίου, όταν ο ιδιοκτήτης τους θα αποφασίσει π.χ. να ασχοληθεί με διάφορες δραστηριότητες όπως λόγου χάρη το κυνήγι κ.ά.
 
Μερίδιο αγοράς σταθερά άνω του 38,00%
Όλα τα παραπάνω έχουν διασφαλίσει μια εξαιρετική εμπορική πορεία για τους εκπροσώπους των Pick-Up κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών καθώς, ακόμη και στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της εποχής, η κατηγορία των Pick-Up διατηρεί το κορυφαίο μερίδιο αγοράς σε σχέση με τις υπόλοιπες της ελληνικής αγοράς ελαφρών επαγγελματικών (Mini-Vanette, Vanette, Van).
Πιο συγκεκριμένα, το μερίδιο αγοράς των Pick-Up κατά το 1ο 2μηνο του 2018 ανέρχεται στο 38,97% επί του συνόλου της αγοράς, παρά το γεγονός ότι οι νέες ταξινομήσεις τους έχουν μειωθεί κατά 14,98% έναντι του αντίστοιχου διαστήματος του 2017.

Μεγάλη ποικιλία επιλογών
Τα Pick-Up ενός τόνου, όπως είναι η επίσημη διεθνείς ονομασία των εν λόγω μοντέλου, δεδομένου του φορτίου που είναι σε θέση να υποστηρίξουν, είναι διαθέσιμα σε εκδόσεις με έως και τρεις τύπους καμπίνας, αναλόγως του μήκους της και των θέσεων για επιβάτες που προσφέρει στο εσωτερικό της.