Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πληρότητα που επιβάλλεται

31.656 Επισκέψεις στο άρθρο (1/8/2018)

Το Ranger εξακολουθεί να αυξάνει τα μερίδια πωλήσεων του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ΕΕ,
συμπαρασύροντας τις πωλήσεις και της Ford η οποία απέσπασε εκ νέου τον τίτλο της κορυφαίας
σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών για το 2017.
 
Το Ford Ranger ουσιαστικά δεν εμφανίζει την παραμικρή… αδυναμία σε κανέναν τομέα και ο λόγος αυτός είναι μια από τις βασικότερες παραμέτρους που έχουν εκτινάξει τις πωλήσεις του κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Διαθέσιμος σε εκδόσεις με μονή, επιμηκυμένη ή διπλή καμπίνα, στο εσωτερικό των οποίων οι επιβάτες απολαμβάνουν ανέσεις επιπέδου… SUV, ο εκπρόσωπος της Ford είναι παράλληλα ικανός να μεταφέρει ή να έλξει φορτία ιδιαίτερα μεγάλου βάρους.
Παράλληλα, το επίπεδο της εφαρμοσμένης τεχνολογίας σε όλα ανεξαιρέτως τα επιμέρους μηχανικά τμήματα του, είναι κορυφαίο ενώ εντυπωσιακές είναι και οι εκτός δρόμου ικανότητες του.

Πολυτελής και πλήρως εξοπλισμένη καμπίνα
Η πολύ καλή ηχομόνωση της καμπίνας, ο επιβλητικός σχεδιασμός, οι μεγάλοι χώροι για τους πίσω επιβάτες ιδίως στις διπλοκάμπινες εκδόσεις καθώς και ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, αποτελούν ορισμένα από τα… σήματα κατατεθέντα του Ford Ranger αναφορικά με τα όσα προσφέρει στους έως και πέντε ενήλικους επιβάτες που μπορεί να μεταφέρει.
Παράλληλα αξίζει να αναφερθούμε στην υψηλή παθητική ασφάλεια που διασφαλίζει, ακόμη και στις πιο ακραίες περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων.

 
Εκδόσεις με ισχύ από 130 – 200 ίππους
Οι επιλογές στη γκάμα των κινητήρων του Ford Ranger περιλαμβάνουν εκδόσεις με ισχύ 130, 160 ή 200 ίππων δύο πετρελαιοκινητήρων 2,2 ή 3,2λτ.
Αντίστοιχα, ο ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ χειροκίνητων ή αυτόματων -6τάχυτων- κιβωτίων ταχυτήτων ενώ, η ελάχιστη μέση κατανάλωση καυσίμου που ανακοινώνει ο κατασκευαστής ορίζεται στα 6,5λτ./100χλμ.

 
Ωφέλιμο φορτίο έως και 1.241 κιλών!
Το Ford Ranger αποτελεί μια από τις –ελάχιστες πλέον- περιπτώσεις των Pick-Up που εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες στις χώρα μας με τρεις τύπους ως προς την καμπίνα των επιβατών. Αναλόγως της έκδοσης αμαξώματος (Regular, RAP ή Double Cab), το μήκος του χώρου φόρτωσης κυμαίνεται από τα 1.549 – 2.317 χλστ. με το πλάτος να ορίζεται αντίστοιχα στα 1.560 χλστ.
Ιδιαίτερα χαμηλό είναι το κατώφλι φόρτωσης (μόλις 511 χλστ.) ενώ, με το μεικτό βάρος του οχήματος να μην υπερβαίνει τους 3,2t., είναι σε θέση να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο από 1.022 – 1.241 κιλά ή να έλξει trailers με φρένα βάρους έως και 3,5t.