Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Toyota Hilux μπορεί να ανταπεξέλθει με άνεση ακόμη και στις πιο ακραίες εκτός δρόμου καταστάσεις, χάρη στο ιδιαίτερα στιβαρό πλαίσιο και το προηγμένο σύστημα 4κίνησης του.

O παγκόσμιος κυρίαρχος

31.638 Επισκέψεις στο άρθρο (1/8/2018)

Με περισσότερες από 18 εκ. πωλήσεις από το 1968 για τις 8 διαδοχικές γενιές του,
το Toyota Hilux αποτελεί αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές Pick-Up ενός τόνου σε παγκόσμιο επίπεδο με την εμπορική του επιτυχία να συνεχίζεται αμείωτη.
Για περισσότερο από μια 10ετία, και στην ελληνική αγορά, το Toyota Hilux κυριαρχεί στις πωλήσεις, όχι μόνο της κατηγορίας των Pick-Up όσο και στο σύνολο των ελαφρών επαγγελματικών, χάρη στην εξαιρετική εικόνα που εμφανίζει σε όλους τους τομείς, προεξάρχουσας της αξιοπιστίας και της ποιότητας κατασκευής του. Πλέον, η 8η κατά σειρά γενιά του, έχει να επιδείξει ωστόσο και αρκετές ακόμη… αρετές όπως για παράδειγμα, ο εντυπωσιακός εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας και το προηγμένο τεχνολογικό υπόβαθρο.
 
Γενναιόδωρη σε διαστάσεις καμπίνα με υψηλή ποιότητα κατασκευής
Ο εντελώς νέος διάκοσμος στο εσωτερικό του Toyota Hilux παραπέμπει άμεσα σε SUV μοντέλα και διακρίνεται για την εξαιρετική ηχομόνωση, το υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας (5 αστέρια στα crash-tests του Euro NCAP) αλλά και τους μεγάλους χώρους.
Αναλόγως της έκδοσης αμαξώματος, μπορεί να φιλοξενήσει έως και πέντε επιβάτες ενώ, σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του μοντέλου, το ωφέλιμο εσωτερικό μήκος έχει αυξηθεί σημαντικά.
 
Με τρεις εκδόσεις καμπίνας και ωφέλιμο έως 1.060 κιλών
Το Hilux είναι από τις λίγες –πλέον- περιπτώσεις Pick-Up που διατίθενται με τρεις τύπους καμπίνας με αποτέλεσμα, το μήκος του χώρου φόρτωσης να κυμαίνεται από 1.525 – 2.315 χλστ. ενώ, με το μεικτό βάρος του να ανέρχεται έως και στους 3,21t., μπορεί να μεταφέρει φορτία βάρους έως 1.060 κιλών και να έλξει trailers με βάρος έως 3,2t. αντίστοιχα. ­­-