Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Φορτωμένο… προοπτική

31.650 Επισκέψεις στο άρθρο (1/8/2018)

Το πλήρως ανανεωμένο Isuzu D-Max φέρει στο… DNA του την τεράστια εμπειρία της ιαπωνικής εταιρείας στην κατασκευή σκληροτράχηλων επαγγελματικών οχημάτων ενώ, πέραν της πλήρους γκάμας εκδόσεων του, κερδίζει τις εντυπώσεις με την αποδοτικότητα του –μόλις 1,9λτ.- πετρελαιοκινητήρα του.
Ο εκπρόσωπος της Isuzu στην κατηγορία των Pick-Up, επιδεικνύει μια σταθερά ανοδική πορεία στις πωλήσεις του, τόσο επί ελληνικού εδάφους, όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με βασικότερα γνωρίσματα του τις εξαιρετικές επιδόσεις του εντός και εκτός δρόμου, την κομψή σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού καθώς και τις αναμφισβήτητες μεταφορικές του δυνατότητες.
Την ίδια στιγμή, η ελληνική αντιπροσωπεία της Isuzu, ανακοίνωσε πρόσφατα τις νέες εκδόσεις «Hi-Lander» για το D-Max, που χάρη σε στοχευμένες τροποποιήσεις, αποτελούν στην παρούσα φάση, ότι πιο δυναμικό έχει να επιδείξει η κατηγορία των Pick-Up στα οχήματα εκτός δρόμου!
Ανέσεις και πληρότητα εξοπλισμού που συναρπάζουν
Πέραν της εντυπωσιακής σχεδίαση του αμαξώματος, ειδικής μνείας χρήζει και το εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών του D-Max καθώς, ειδικά στις Double Cab εκδόσεις, προσφέρει επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από… οικογενειακά πολυτελή οχήματα.
Χωρίς την ανάγκη στοιχείων εντυπωσιασμού, το εσωτερικός διάκοσμος του D-Max κερδίζει πόντους χάρη στην πολύ καλή ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί αλλά και τον πληρότητα του εξοπλισμού, ακόμη και των βασικών εκδόσεων.
Επιπρόσθετα, εντυπωσιακοί είναι οι χώροι για τους πίσω επιβάτες αλλά και το επίπεδο της παθητικής ασφάλειας των επιβατών.

Με ωφέλιμο φορτίο έως και 1.310 κιλών!
Ελάχιστες είναι οι επιλογές στα Pick-Up της ελληνικής αγοράς που προσφέρονται με τρεις τύπους καμπίνας και το D-Max συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών.
Αναλόγως της χρήσης για την οποία προορίζεται, μπορεί να αποκτηθεί με μήκος χώρου φόρτωσης που κυμαίνεται από τα 1.552 – 2.305 χλστ. ενώ, με το μεικτό βάρος του να ορίζεται στους 3,0t., είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία βάρους από 1.080 – 1.310 κιλά ή να έλξει trailers βάρους έως και 3,5t.

Μέση κατανάλωση από 6,2λτ./100χλμ.
Ο εξαιρετικός σε απόδοση και λειτουργία πετρελαιοκινητήρας του D-Max, αν και μόλις 1,9λτ., αποδίδει ισχύ 164 ίππων και συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο / σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων.
Σε συνεργασία με ένα υπερσύγχρονο σύστημα 4κίνησης που ελέγχεται ηλεκτρονικά αλλά και την εξαιρετική δομή του αμαξώματος και την προσεγμένη ρύθμιση των αναρτήσεων, επιτρέπει στο ιαπωνικό Pick-Up να κινηθεί με άνεση –και προπάντων- ασφάλεια, ακόμη και στις πιο δύσβατες διαδρομές, ανεξαρτήτως του βάρους του μεταφερόμενου φορτίου.

Νέες εκδόσεις «Hi-Lander» για τους απαιτητικούς
H ελληνική αντιπροσωπεία της Isuzu, Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε., προσφέρει κατΆ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά το πακέτο «Hi-Lander» που αναβαθμίζει την εκτός δρόμου συμπεριφορά και τον δυναμισμό του D-Max χάρη σε στοχευμένες αναβαθμίσεις τόσο στη σχεδίαση όσο και σε επιμέρους μηχανικά τμήματα του οχήματος, όπως π.χ. οι αναρτήσεις.