Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πέραν της εντυπωσιακής δομικής ακαμψίας του, το Navara διακρίνεται για τα προηγμένα συστήματα ελέγχου της οδικής του συμπεριφοράς.

Ορόσημο στην κατηγορία των Pick-Up

31.654 Επισκέψεις στο άρθρο (1/8/2018)

Με εντυπωσιακές… περγαμηνές ποιότητας και κορυφαίες διακρίσεις όπως το βραβείο «International Pick-Up of the Year» για το 2016, το Nissan Navara εξακολουθεί να διακρίνεται στις πωλήσεις –και- της ελληνικής αγοράς ελαφρών επαγγελματικών.
 
Μ ε εντυπωσιακή «προϊστορία» (βρίσκεται πλέον στην 12η κατά σειρά γενιά του), το Nissan Navara έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομα του με την εξαιρετική οδική συμπεριφορά εντός και εκτός δρόμου, τους μεγάλους χώρους στο εσωτερικό για έως και πέντε επιβάτες καθώς και τις μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες καθώς, μπορεί να υποστηρίξει φορτία βάρους έως και άνω των 1,14t.

Καθίσματα εξελιγμένα σε συνεργασία με τη… NASA!
Το κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που απολαμβάνουν οι επιβάτες στο εσωτερικό του Nissan Navara διασφαλίζεται από ειδικές επιλογές όπως τα καθίσματα των οποίων η δομή έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με τη NASA.
Πέραν αυτού, πληρέστατος είναι ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας με στοιχεία όπως το σύστημα «Around View Monitor» όπου, πολλαπλές κάμερες σε όλες τις πλευρές του οχήματος παρέχουν περιμετρική θέαση στο οδηγό για όλα όσα συμβαίνουν γύρω από το αυτοκίνητο ανά πάσα στιγμή.

«Μαγικό χαλί» ακόμη και στο όριο
H Nissan ήταν η πρώτη εταιρεία που αποφάσισε να… αποκηρύξει τα φύλλα σούστας για τον πίσω άξονα στην κατηγορία των Pick-Up, με το Navara να προσφέρεται με ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, στοιχείο που ενισχύει την οδική του συμπεριφορά, χωρίς ωστόσο να μειώνει τις μεταφορικές του δυνατότητες.
 
Ισχύς 190 ίππων και μέση κατανάλωση από 6,1λτ./100χλμ.
Οι εκδόσεις με μονό ή διπλό turbo του κινητήρα των 2,3λτ. που προσφέρεται με το Navara αποδίδουν ισχύ 160 ή 190 ίππων αντίστοιχα και συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο με 7 σχέσεις.