Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

H εναλλακτική πρόταση

31.646 Επισκέψεις στο άρθρο (1/8/2018)

Διαθέσιμο μόνο σε έκδοση με διπλή καμπίνα, το SsangYong Actyon Sports
αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόταση στην ελληνική κατηγορία των Pick-Up με βασικό
του γνώρισμα τους μεγάλους χώρους για τους έως και πέντε ενήλικους επιβάτες.
 
Eκπρόσωπος της SsangYong στην ελληνική αγορά των Pick-Up συνοδεύεται από 5ετή Εργοστασιακή καθώς και 5ετή Δωρεάν Οδική Βοήθεια που σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή αγοράς του και τον πλούσιο βασικό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, συμβάλλουν στην δημιουργία ενός… πακέτου με εξαιρετική σχέση τιμής – αξίας. 
 
Ιδιαίτερη σχεδίαση, πλήρως ηχομονωμένη καμπίνα
Τα μεγάλα σε διαστάσεις και αναπαυτικά καθίσματα σε όλες τις θέσεις, η πολύ καλή ηχομόνωση της καμπίνας και ο πληρέστατος εξοπλισμός που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και σύστημα πολυμέσων με κάμερα οπισθοπορείας και οθόνη αφής 7 ιντσών, αποτελούν ορισμένα από τα βασικά γνωρίσματα του εσωτερικού διακόσμου του Actyon Sports.
 
Ελκτική ικανότητα έως και 2,3t.
Με μήκος αμαξώματος στα 4,99μ., το Actyon Sports προσφέρει χώρο φόρτωσης μήκους 1.275 χλστ., πλάτος 1.600 χλστ. και ύψος 525 χλστ. όπου μπορούν να φιλοξενηθούν φορτία βάρους έως και 748 κιλών.
Παράλληλα, είναι σε θέση να έλξει trailers με φρένα, βάρους έως και 2,3t.
 
Νέα «καρδιά» με ισχύ 178 ίππων
Ο νέος e-XDi πετρελαιοκινητήρας των 2,2λτ. αποδίδει ισχύ 178 ίππων και μέγιστη ροπή 400 Nm ενώ διακρίνεται για την ελαστικότητα και την πολύ καλή συνεργασία του με τις χειροκίνητες ή αυτόματες προτάσεις των έξι σχέσεων στα κιβώτια ταχυτήτων.
Παράλληλα, η μέση κατανάλωση καυσίμου του, περιορίζεται έως και τα 6,9λτ./100χλμ.