Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Fiat Doblo Cargo - Πληρότητα που επιβάλλεται

14.192 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

Το Fiat Doblo Cargo έχει καταφέρει να κυριαρχήσει στην Ελλάδα αλλά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο
στις πωλήσεις των Vanette επί σειρά ετών, χάρη στην εντυπωσιακή πληρότητα του σε όλους τους τομείς.
Πλέον, οι νέες εκδόσεις «Pack Tecnico» βελτιώνουν ακόμη περισσότερο τη χρηστικότητα του
και ενισχύουν το εξαιρετικό του value-for-money.
Με δυναμική και κομψότατη σχεδίαση αμαξώματος και εντυπωσιακή γκάμα εκδόσεων, το Doblo αποδεικνύει περίτρανα την εξαιρετική τεχνογνωσία που η Fiat Professional διαθέτει στην κατασκευή ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Όλοι οι χώροι που χρειάζεστε!
Η εργονομία, η ευρυχωρία, τα αναπαυτικά καθίσματα και ο πληρέστατος εξοπλισμός άνεσης / ασφάλειας, αποτελούν τα βασικότερα γνωρίσματα στο εσωτερικό διάκοσμο.
Το Fiat Doblo διακρίνεται για τους εξαιρετικούς αποθηκευτικούς χώρους μεταξύ των οποίων αξίζει να αναφέρουμε τα 6,8λτ. εντός του ντουλαπιού στην πλευρά του συνοδηγού, τα 8,8 λτ. στο εσωτερικό της κάθε θύρας καθώς και άλλες έξυπνες λύσεις, κυριολεκτικά παντού!

«XL»  με ωφέλιμο έως 1.005 κιλών
Το ισχυρότερο «ατού» το Fiat Doblo έναντι του ανταγωνισμού είναι σαφέστατα η εντυπωσιακή γκάμα εκδόσεων καθώς και οι εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες που διασφαλίζει.
Αναλόγως της έκδοσης προσφέρει έναν πλήρως επίπεδο και εύκολα προσβάσιμο χώρο φόρτωσης με μήκος 1.820 – 3.400 χλστ. για φορτία με όγκο έως και 5,4κ.μ. ή βάρος έως και 1.005 κιλά, στοιχεία που αμφότερα απαντώνται στην κορυφαία έκδοση «XL»!. Στις νέες εκδόσεις «Pack Tecnico» ο ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ ενός κλειστού διαχωριστικού με τζάμι ή ενός αναδιπλούμενου μεταλλικού πλέγματος που επιφέρει την επέκταση του ωφέλιμου μήκους της καρότσας ενώ, οι ενισχυμένες επενδύσεις στο δάπεδο και τα πλευρικά τοιχώματα καθώς και οι 6 ειδικοί κρίκοι, διασφαλίζουν την άνετη και ασφαλή συγκράτηση πάσης φύσεως φορτίων.

«Heavy duty» ανάρτηση πίσω
Η ειδική ανάρτηση διπλών συνδέσμων (Bi-Link) για τον πίσω άξονα του Fiat Doblo εγγυάται πέραν της αυξημένης δυνατότητας μεταφοράς φορτίου, βελτιωμένη ποιότητα κύλισης και μεγαλύτερη σταθερότητα ανεξαρτήτως ταχύτητας ή βάρος φορτίου.

Κινητήρες με… κάθε λογής τύπο καυσίμου
Η τεχνολογική υπεροχή του Fiat Doblo αντικατοπτρίζεται και στην πληρέστατη γκάμα εκδόσεων με τους οποίου εφοδιάζονται.Με έμφαση στην βέλτιστη οικονομία καυσίμου και την απόδοση τους, οι επιλογές της Fiat Professional περιλαμβάνουν μηχανικά σύνολα ισχύος από 95 – 120 ίππους με καύσιμο το πετρέλαιο, την βενζίνη ή/και το φυσικό αέριο. Χαρακτηριστικό είναι επίσης το γεγονός ότι, τα διαστήματα μεταξύ των προγραμματισμών εργασιών συντήρησης για τους πετρελαιοκινητήρες «MultiJet II» ανέρχονται στα 35.000 χλμ., γεγονός που μειώνει αισθητά το κόστος service.