Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εσωτερικός διάκοσμος καλύπτει απόλυτα τις πολυσύνθετες ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία.

NEO Peugeot Partner - Η νέα πρόταση που στοχεύει απευθείας στην κορυφή

14.177 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

Η νέα γενιά του Peugeot Partner Van που πλέον διατίθεται και στην ελληνική αγορά, σε πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος, με πλούσιο εξοπλισμό και εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες, χωρίς να παραβλέπουμε το εξαιρετικό τεχνολογικό υπόβαθρο που υιοθετεί.
Διαθέσιμο στα πακέτα εξοπλισμού «PRO» και «PREMIUM», το νέο Partner Van θα ενσωματώνει στον εξοπλισμό του στοιχεία όπως ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού, ασύμμετρη πίσω πόρτα με τζάμι και υαλοκαθαριστήρα, διπλό –πολυχρηστικό- κάθισμα συνοδηγού, cruise-control, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών, ηλεκτρικό χειρόφρενο κ.ά., αναλόγως της έκδοσης.
 
Εντυπωσιακό σε εργονομία και χώρους εσωτερικό
Η προσεγμένη ποιότητα των υλικών, η πολύ καλή εργονομία για όλα τα χειριστήρια, οι πολλαπλοί και πλήρως αξιοποιήσιμοι χώροι καθώς και στοιχεία όπως το πολυχρηστικό –διπλό- κάθισμα για τον συνοδηγό κλέβουν τις εντυπώσεις στον εσωτερικό διάκοσμο του νέου γαλλικού Vanette. 

Ωφέλιμο μήκος φόρτωσης έως και 3,44μ.
Αναλόγως των –δύο- εκδόσεων του αμαξώματος, το νέο Partner Van προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος από 1,82 – 3,44μ., πλάτος 1,63μ. (1,23μ. μεταξύ των θόλων), ύψος 1,24μ. όπου θα φιλοξενηθούν αντικείμενα όγκου από 3,3 – 4,4κ.μ. ή βάρους έως 879 κιλών.

Μέση κατανάλωση από 4,3 λτ./100χλμ. 
Ο 1.600άρης BlueHDi πετρελαιοκινητήρας αποδίδει ισχύ 75 ή 100 ίππων και 230 – 254 Nm ροπή από τις 1.750 σ.α.λ. Σε συνδυασμό με ένα χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων, επιτυγχάνει μέση κατανάλωση καυσίμου από 4,3λτ./100χλμ. καθώς και ελάχιστες εκπομπές CO2 από τα 111 g/km για μεικτό κύκλο κίνησης.