Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο 1.500άρης πετρελαιοκινητήρας είναι διαθέσιμος σε εκδόσεις 75 ή 90 ίππων.

Dacia Dokker Van - Αποδοτικότητα με χαμηλό κόστος

14.196 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

Η επανενεργοποίηση της Dacia στην Ελληνική αγορά επαγγελματικών με το νέο Dokker Van, αναμένεται να μεταβάλλει σημαντικά τις… ισορροπίες στην κατηγορία των Vanette καθώς το εν λόγω μοντέλο εμφανίζει
πολυποίκιλα προσόντα που δύσκολα συναντά κανείς μεταξύ των ανταγωνιστών του.
 
Ευέλικτο εντός της πόλης, με χαμηλό κόστος αγοράς / χρήσης / συντήρησης καθώς και εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες, το νέο Dacia Dokker αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση που βασίζεται σε δοκιμασμένα μηχανικά μέρη της Renault ενώ συνοδεύεται από 5ετή Εργοστασιακή Εγγύηση καθώς και 5ετή Οδική Βοήθεια. 

Μεγάλοι χώροι και προσεγμένη συναρμολόγηση
Χωρίς να διεκδικεί «δάφνες» για την πρωτότυπη σχεδίαση της, η καμπίνα των επιβατών είναι άνετη με μεγάλους ανοιχτούς ή κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους (44,2λτ.!) ενώ πληρέστατος είναι και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας που μπορεί να περιλαμβάνει και προηγμένο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών και χειριστήρια στο τιμόνι.

Ωφέλιμος όγκος έως και 3,9κ.μ.
Χάρη στη δυνατότητα αναδίπλωσης του διαχωριστικού και του καθίσματος του συνοδηγού, το μήκος του χώρου φόρτωσης μπορεί να αυξηθεί έως και στα 3,11μ. ενώ το ωφέλιμο φορτίο ορίζεται στα 753 κιλά (μεικτό κάτω των 2,0t.).

Προβλέψιμο στο δρόμο με εξαιρετικούς πετρελαιοκινητήρες της Renault
O 1.500άρης dCi κινητήρας της Renault αναλαμβάνει την κίνηση του νέου Dacia Dokker σε εκδόσεις με ισχύ 75 ή 90 ίππων προσφέροντας ελάχιστη μέση κατανάλωση από 4,1λτ./100χλμ. και εκπομπές CO2 από 108 g/km. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων ενώ πολλαπλά είναι τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου της οδικής συμπεριφοράς του εν λόγω Vanette.