Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

NEO Citroen Berlingo - Συλλέκτης διακρίσεων, ήδη…

14.171 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

Με τον τίτλο του «International Van of the Year 2019» και βαθμολογία 4 αστέρων στα crash-tests του Euro NCAP, το νέο Citroen Berlingo Van ξεκινά την εμπορική του πορεία και στην ελληνική αγορά με στόχο την κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία των Vanettes.
 Με περισσότερες από 1,5 εκ. πωλήσεις από το 1996, όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε, το Citroen Berlingo αποτελεί μια από τις πληρέστερες και πιο αποδοτικές επιλογές των Vanette και στην ελληνική αγορά.
Η –εντελώς- νέα γενιά του διακρίνεται πλέον για την ελκυστική σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού, τις πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες που ενσωματώνει, χωρίς να παραβλέπουμε τις πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος ενώ, θα διατίθεται και σε δύο νέες εκδόσεις («Worker» και «Driver»).

Πρακτικό, ποιοτικό και άνετο εσωτερικό
 Με εξαιρετικούς χώρους για έως και 3 επιβάτες και διάφορα μικροαντικείμενα, ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Berlingo προσφέρει ανέσεις επιβατικού οχήματος ενώ την ίδια στιγμή, περισσότερες από 20 τεχνολογικές καινοτομίες που αναλαμβάνουν την υποβοήθηση του έργου του οδηγού, αναβαθμίζουν κάθετα την ενεργητική ασφάλεια του οχήματος, χωρίς να παραβλέπουμε τα προηγμένα συστήματα πολυμέσων.
Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφέρουμε το σύστημα περιφερειακής θέασης με την ειδική οθόνη 5 ιντσών στη θέση κεντρικού καθρέπτη.
Παράλληλα, όπως είναι φυσικό, το πολύ-λειτουργικό κάθισμα του συνοδηγού μπορεί να αναδιπλωθεί πλήρως αυξάνοντας το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης ή επιτρέποντας την μετατροπή του σε βάση στήριξης π.χ. ενός laptop ενώ, ο συνολικός όγκος των αποθηκευτικών λύσεων εντός της καμπίνας ανέρχεται στα 113 λτ.!

Ωφέλιμο φορτίο έως και 1,0t.
 Με δύο μήκη αμαξώματος και μεταξονίου, το νέο Berlingo προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος από 1,82μ. έως και 3,44μ. αναλόγως της θέσης του καθίσματος του οδηγού και του διαχωριστικού ενώ αντίστοιχα, ο μέγιστος ωφέλιμος όγκος κυμαίνεται από τα 3,3 – 4,4κ.μ. Την ίδια στιγμή, είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία βάρους έως και 1,0t. με το ωφέλιμο πλάτος μεταξύ των θόλων (1.229 χλστ.) να ευνοεί την εγκάρσια τοποθέτηση ευρωπαλέτας.

Κινητήρες έως 130hp και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων
Πέραν των προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης του έργου του οδηγού αξίζει να αναφέρουμε πως το νέο Berlingo Van θα διατίθεται με έναν βενζινοκινητήρα PureTech 110 ίππων καθώς και σε εκδόσεις με καύσιμο το πετρέλαιο (BlueHDi) με ισχύ 75, 100 ή 130 ίππων που συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή το αυτόματο «EAT8» των οκτώ σχέσεων με ειδικά «flaps» εναλλαγής των σχέσεων στο τιμόνι.