Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ford Transit Connect - Ποιότητα & πληρότητα που συναρπάζουν

14.195 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

Σημαντικά βελτιωμένο σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς, το νέο Ford Transit Connect αποτελεί μια από τις πιο αποδοτικές προτάσεις στην ελληνική αγορά για την κατηγορία των Vanette, γεγονός που αντικατοπτρίζεται –διαχρονικά- και στις πωλήσεις του. 
H απέριττη σχεδίαση του αμαξώματος καθώς και ο καλαίσθητος εσωτερικός διάκοσμος με έμφαση στην επίτευξη της βέλτιστης εργονομίας, είναι μόνο ορισμένες από τις βασικές αρετές του νέου Transit Connect καθώς δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την δυνατότητα κάλυψης ακόμη και των πιο εξειδικευμένων απαιτήσεων του σύγχρονου επαγγελματία. 
 
¶νετο, ασφαλές, πρακτικό και με εντυπωσιακούς χώρους
Τα αναπαυτικά καθίσματα για έως και τρία άτομα στο εσωτερικό του νέου Transit Connect συνδυάζονται με έναν πληρέστατο εξοπλισμό που διασφαλίζει ασφάλεια και ανέσεις πολυτελούς επιβατικού οχήματος. Παράλληλα, οι πρακτικές λύσεις όπως το αναδιπλούμενο κάθισμα, οι πολλαπλοί αποθηκευτικοί χώροι και πολλά άλλα, θα κερδίσουν τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή.
 
Μέση κατανάλωση από 4,2 λτ./100χλμ.
Η γκάμα των κινητήρων του νέου Transit Connect περιλαμβάνει ορισμένα από τα πιο σύγχρονα, αποδοτικά και βραβευμένα μηχανικά σύνολα που είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή. Με καύσιμο τη βενζίνη ή το πετρέλαιο κίνησης, προσφέρουν εκπομπές CO2 από 109 g/km ενώ συνδυάζονται με χειροκίνητα ή αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων με 5 ή 6 σχέσεις. ­

Χώρος φόρτωσης με μήκος έως 3,4μ.
Διαθέσιμο σε επιλογές με δύο μήκη αμαξώματος και ισάριθμα μεταξόνια, το νέο Transit Connect προσφέρει χώρο φόρτωσης από 1,56μ. – 3,5μ. αναλόγως της θέσης του καθίσματος του συνοδηγού ενώ το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο ανέρχεται έως και στα 900 κιλά περίπου.