Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Volkswagen Caddy - Χωρίς αδυναμίες!

14.170 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

Μια παραδοχή αυτού του είδους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και υπερβολική ωστόσο, είναι γεγονός ότι το Volkswagen Caddy αποτελεί ουσιαστικά δεν εμφανίζει «κενά» σε ότι αφορά στις εκδόσεις και το τεχνολογικό υπόβαθρο που προσφέρει στον ιδιοκτήτη του.
Κομψό σχεδιαστικά (εντός & εκτός), με κορυφαίο εξοπλισμό, εντυπωσιακή –σε πληρότητα- γκάμα εκδόσεων αμαξώματος αλλά και πολλαπλές επιλογές κινητήρων με όλους τους τύπους καυσίμου, το Volkswagen Caddy έχει διαθέσιμη κάθε λύση που ενδεχομένως να χρειαστεί ο σύγχρονος επαγγελματίας, ακόμη και ο πιο απαιτητικός.

Λιτός και απέριττος εσωτερικός διάκοσμος
Η πολύ καλή ποιότητα υλικών και η αντίστοιχη συναρμολόγηση τους, εγγυάται την μακρόχρονη απουσία τριγμών στο ευρύχωρο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών. Παράλληλα, ο εξοπλισμός άνεσης / ασφάλειας, δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα, επιβατικά μοντέλα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Ωφέλιμος όγκος έως και 4,7κ.μ.
Με μήκος αμαξώματος 4,41μ. ή 4,88μ., το VW Caddy προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος 1,78μ. ή 2,25μ. όπου μπορούν να φιλοξενηθούν προϊόντα συνολικού όγκου από 3,2 – 4,7 κ.μ. (αναλόγως της θέσης του διαχωριστικού και του καθίσματος του συνοδηγού).

Κινητήρες από 84 – 150 ίππων με όλους τους τύπους καυσίμου
Πραγματικά εντυπωσιακή είναι η πληθώρα επιλογών ως προς τα μηχανικά σύνολα του VW Caddy που περιλαμβάνει επιλογές με καύσιμο τη βενζίνη, το φυσικό αέριο ή το πετρέλαιο κίνησης, με απόδοση από 84 – 150 ίππους και μέση κατανάλωση από 4,6λτ./100χλμ. ή 4,2kg CNG/100χλμ. Συνδυάζονται με χειροκίνητα ή αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων με 5 – 6 σχέσεις.