Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πλήρως ανασχεδιασμένο το εμπρόσθιο τμήμα του αμαξώματος όπως ξεχωρίζει το καμπυλόσχημο παρμπρίζ.

Το μεγάλο λογότυπο της Mercedes-Benz εδράζεται σε μαύρο γυαλιστερό φόντο όπως αντίστοιχα τα φωτιστικά σώματα ενώ…

Οι αλλαγές στο πίσω μέρος του –μήκους 12.135 χλστ. αμάξωμα είναι ιπεριορισμένες.

… θα είναι διαθέσιμες εκδόσεις με δύο ή τρεις ηλεκτρικά ελεγχόμενες θύρες.

Σημαντικά τροποποιημένη σχεδίαση αμαξώματος

7.566 Επισκέψεις στο άρθρο (17/8/2018)

Το Mercedes-Benz Citaro συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο εμπορικά επιτυχημένων αστικών λεωφορείων σε παγκόσμιο επίπεδο, με περισσότερες από 50.000 πωλήσεις ενώ δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως διατίθεται σε εκδόσεις με καύσιμο το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, υβριδικά συστήματα κινητήρων κ.ά.
Πλέον, η Mercedes-Benz Buses παρουσιάζει την νέα –πλήρως ηλεκτρική- έκδοση «eCitaro» που, ενώ διατηρεί την δοκιμασμένη και εξαιρετική πλατφόρμα των υπολοίπων εκδόσεων του Citaro, υιοθετεί αρκετές νέες τροποποιήσεις.
Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφέρουμε το –διαμέτρου 28 εκ.- λογότυπο της εταιρείας που εδράζεται σε ένα μαύρο γυαλιστερό πλαίσιο που ουσιαστικά αποτελεί, οπτικά, την προέκταση του κεκλιμμένου παρμπρίζ.
Τα μικρά σε διαστάσεις φωτιστικά σώματα φέρουν λυχνίες LED ενώ στο πίσω μέρος, όπως και στο πλαϊνό του αμαξώματος, δεν υπάρχουν σημαντικές τροποποιήσεις σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του Citaro, γεγονός που διασφαλίζει και το περιορισμό του κόστους επισκευής του, π.χ. σε περίπτωση σύγκρουσης.
Καταλήγοντας αξίζει να αναφέρουμε πως στην οροφή του οχήματος, υπάρχουν επενδύσεις αλουμινίου στις πλευρές προκειμένου να καλύπτονται οπτικά τα όσα υπάρχουν εκεί…
Πληροφοριακά αναφέρουμε πως, σε πρώτη φάση, το Mercedes-Benz eCitaro θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με δύο ή τρεις πλευρικές θύρες και μήκος 12.135 χλστ., πλάτος 2,55μ. και ύψος 3,4μ. με το μεταξό νιο να ορίζεται στα 5,9μ. αντίστοιχα.