Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εντυπωσιακός σχεδιαστικά ο χώρος για τους έως και 93 επιβάτες που το νέο eCitaro θα μπορεί να φιλοξενήσει…

… διακρίνεται για την ευρυχωρία του και τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες.

Ο χώρος για τον οδηγό δεν έχει μεταβληθεί σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις, εκτός φυσικά από τα όσα προβάλλονται στον πίνακα οργάνων.

Πολλαπλές αναβαθμίσεις στο εσωτερικό

7.565 Επισκέψεις στο άρθρο (17/8/2018)

Το εντελώς νέο σχεδιαστικά εσωτερικό του eCitaro, διακρίνεται για την πλήρως τροποποιημένη οροφή που χάρη στα νέα στοιχεία στις πλευρές του αμαξώματος, καταφέρνει να κρύβει τα στοιχεία του φωτισμού καθώς και τα ηχεία, δημιουργώντας ένα ενιαίο σύνολο, που δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση το συνολικό ωφέλιμο ύψος (2.021 χλστ. εμπρός, 2.313 χλστ. πίσω), ενώ την ίδια στιγμή, διασφαλίζει τη βέλτιστη λειτουργία του –εντελώς- νέου συστήματος θέρμανσης / κλιματισμού.
Αναλόγως της έκδοσης, το eCitaro μπορεί να φιλοξενήσει 88 – 93 επιβάτες εκ των οποίων οι 26 – 29 είναι καθήμενοι
Παρά το σημαντικό βάρος που προσθέτουν στο αμάξωμα οι συστοιχίες των μπαταριών που απαιτούνται για την ηλεκτροκίνηση του, οι μηχανικοί της Mercedes-Benz έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στον διαμοιρασμό των βαρών μεταξύ των δύο αξόνων και της βέλτιστης διαχείρισης της μέγιστης φόρτισης καθενός εξ αυτών.
Σε ότι αφορά στον χώρο για τον οδηγό, τα χειριστήρια και η σχεδίαση δεν έχουν σημαντικές διαφορές από τις συμβατικές εκδόσεις του Citaro, με εξαίρεση φυσικά τον πίνακα οργάνων που πλέον έχει τροποποιηθεί προκειμένου να προσφέρει άμεσα πληροφορίες αναφορικά με την φόρτιση των μπαταριών κ.ο.κ.
Σε ότι αφορά τώρα στον εξοπλισμό, το eCitaro εφοδιάζεται με δύο ή τρεις, ηλεκτρικά ελεγχόμενες, θύρες καθώς και καθίσματα «City Star Eco» για τους επιβάτες.
Παράλληλα, θα φέρει μια οθόνη TFT 29 ιντσών για την προβολή μηνυμάτων καθώς και 13 διπλές θύρες USB σε διάφορα σημεία του εσωτερικού.