Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Παγκόσμια πρεμιέρα για το Mercedes eCitaro!

7.563 Επισκέψεις στο άρθρο (17/8/2018)

Το νέο «eCitaro» η ηλεκτροκίνητη έκδοση του αστικού λεωφορείου της Mercedes-Benz αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα εκθέματα τόσο στο περίπτερο της εταιρείας όσο και συνολικά στην προσεχή -67η- Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανοβέρου (ΙΑΑ 2018), όπου και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του στο ευρύ κοινό, σηματοδοτώντας μια νέα -eMobility- εποχή για την Mercedes-Benz Buses.

Πέρα από τη μια μεγάλη γκάμα νέων μοντέλων, όπως π.χ. το νέο αστικό mini-bus Sprinter City 75, ή το διώροφο τουριστικό λεωφορείο Setra S 531 DT, νέων τεχνολογιών όπως το Active Brake Assist 4 αλλά και υπερσύγχρονων υπηρεσιών, το αναμφισβήτητο «αστέρι» στο περίπτερο της Mercedes-Benz Buses κατά τη διάρκεια της 67ης ΙΑΑ 2018 που θα διοργανωθεί από 20 – 27/9 στο Ανόβερο, δεν είναι άλλο από τη ηλεκτροκίνητη έκδοση του Citaro.
Με εντυπωσιακή σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικό, το eCitaro υιοθετεί πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες που το καθιστούν εξαιρετικά αποδοτικό ως προς την κατανάλωση ενέργειας που απαιτεί, ενώ οι υπεύθυνοι της εταιρείας υποστηρίζουν πως είναι ήδη σε θέση να καλύψει ένα σεβαστό ποσοστό από τις χρήσεις για τις οποίες προορίζονται τα σύγχρονα αστικά λεωφορεία.
Παράλληλα, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της στρατηγικής «eMobility» της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, που στόχο έχει να προετοιμάσει το έδαφος προς την πλήρη επικράτηση των ηλεκτροκίνητων λύσεων σε ότι αφορά στις αστικές συγκοινωνίες -και μεταφορές γενικότερα- του μέλλοντος.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε πως η Mercedes-Benz Buses έχει ήδη δεχθεί τις πρώτες παραγγελίες για το eCitaro, του οποίου η μαζική παραγωγή θα ξεκινήσει προς το τέλος του 2018 ενώ, από το 2020 θα παρουσιαστεί και η αρθρωτή έκδοση του, το «eCitaro G».

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)