Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο σύστημα πολυμέσων «MBUX»

16.892 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2018)

To -3ης- γενιάς σύστημα πολυμέσων που η Mercedes-Benz θα προσφέρει με τα νέα οχήματα της διακρίνεται για την ευχρηστία αλλά και τις πολλαπλές επιλογές που προσφέρει ως προς τον χειρισμό του (μέσω ειδικού χειριστηρίου, μέσω της οθόνης αφής ή και μέσω φωνητικών εντολών).
Στην κεντρική του οθόνη προβάλλονται μέσω ενός εύκολου και διαδραστικού «menu» όλες οι απαραίτητες ενδείξεις για τις διάφορες λειτουργίες του οχήματος, το δρομολόγιο κ.ο.κ. ενώ, μέσω του προγράμματος «Mercedes PRO» ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να εξειδικεύσει τις πληροφορίες που δέχεται (π.χ. πληροφορίες για την κυκλοφοριακή ροή μέσω της υπηρεσίας «Live Traffic»).
Φυσικά, το MBUX θα διακρίνεται και για την -υψηλής ταχύτητας- σύνδεση με το διαδίκτυο, παρέχοντας και τη δυνατότητα χρήσης του ως «Wi-Fi Spot» για τους επιβάτες.
Πέραν αυτών, το νέο Sprinter θα είναι σε θέση να συνδεθεί ενσύρματα ή ασύρματα με διάφορες εξωτερικές πηγές δεδομένων (κινητά τηλέφωνα, USB κ.ο.κ.) ενώ θα είναι σε θέση να παρέχει και ασύρματη φόρτιση των μπαταριών τους.