Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Χάρη στα εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης της στάθμευσης, ο οδηγός μπορεί να ελέγξει με άνεση τους ελιγμούς του οχήματος του…

… λαμβάνοντας ενδείξεις από πολλαπλές κάμερες στον εσωτερικό καθρέπτη ή στην κεντρική οθόνη των 10,25 ιντσών του συστήματος πολυμέσων.

Η στάθμευση και η οπισθοπορεία δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολες

16.884 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2018)

Η Mercedes-Benz θα προσφέρει με το νέο Sprinter δύο διαφορετικά πακέτα υποβοήθησης της στάθμευσης και γενικότερα της κίνησης του οχήματος σε ιδιαίτερα περιορισμένους χώρους.
Κάνοντας χρήση ειδικών υπέρηχων ραντάρ, συστήματα όπως τα Parking Assist και η κάμερα οπισθοπορείας είναι σε θέση να προσφέρουν στον οδηγό πλήρη άποψη αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν περιμετρικά του οχήματος.
Το σύστημα Drive Away Assist αναλαμβάνει να αποτρέψει τυχόν… δυσάρεστες καταστάσεις κατά την εκκίνηση του οχήματος που ενδεχομένως να προκληθούν π.χ. από τη λάθος επιλογή σχέσης μετάδοσης ή το μπέρδεμα των ποδοστηρίων από πλευράς του οδηγού. Στην περίπτωση που εντοπιστεί κάποιο εμπόδιο στην πορεία του οχήματος, το Drive Away Assist περιορίζει την ταχύτητα στα 3 χλμ./ώρα ενώ, συνεπικουρείται και από το προαιρετικό Blind Spot Assist που είναι σε θέση αντιληφθεί ακόμη και πεζούς πλησίον του οχήματος καθώς και να ακινητοποιήσει επίσης –αυτόματα- το νέο Sprinter.
Τέλος, η Mercedes-Benz θα προσφέρει πλέον και στο Sprinter ένα νέο σύστημα περιμετρικής θέασης των όσων συμβαίνουν γύρω από το όχημα με τη βοήθεια τεσσάρων καμερών που εδράζονται στη μάσκα, στην οροφή του πίσω μέρους του οχήματος καθώς και στους πλευρικούς καθρέπτες, των οποίων οι λήψεις προβάλλονται στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων του οχήματος.