Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι επιβατικές εκδόσεις του μοντέλου θα μπορούν να μεταφέρουν έως και 20 ενήλικους επιβάτες με υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας…

… προσφέροντας παράλληλα πολλαπλές παροχές ανά επιβάτη όπως π.χ. θύρες USB για τη φόρτιση συσκευών.

Μεικτό βάρος συρμού έως 8,75t.

16.883 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2018)

Μια από τις σημαντικότερες διαφοροποιήσεις της νέας γενιάς του Sprinter από τους προκατόχους της είναι η προσθήκη και νέων εκδόσεων με μετάδοση της κίνησης στους εμπρούς τροχούς (εκτός από τις «παραδοσιακές» πισωκίνητες και τετρακίνητες επιλογές).
Ένα από τα βασικότερα γνωρίσματα των εν λόγω εκδόσεων είναι η σημαντική μείωση του απόβαρου καθώς, π.χ. στις εκδόσεις με μεικτό βάρος 3,5t., σε σχέση με τις πισωκίνητες εκδόσεις προσφέρουν τη δυνατότητα μεταφοράς αυξημένου κατά 50 κιλά ωφέλιμου φορτίου καθώς και μεγαλύτερο ωφέλιμο όγκο φόρτωσης κατά 500λτ. Αντίστοιχα, το κατώφλι φόρτωσης των εν λόγω εκδόσεων είναι χαμηλότερο κατά 80 χλστ.
Παράλληλα, οι εκδόσεις με μετάδοση της κίνησης στους εμπρός τροχούς θα είναι σημαντικά πιο προσιτές σε κόστος, με τη Mercedes-Benz να ανακοινώνει τιμή εκκίνησης για την γερμανική αγορά τα 19.990 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Σημειωτέον πως οι εν λόγω εκδόσεις θα διατίθενται με μεικτό βάρος από 3,0 – 4,1t. και μεταξόνια μήκους από 3.259 – 3.925 χλστ.