Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η σχεδίαση του νέου Mercedes-Benz Sprinter ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά της νέας φιλοσοφίας της εταιρείας ενώ…

πολλαπλές είναι και οι επιλογές διαμόρφωσης που έχει στη διάθεση του ο πελάτης, αναλόγως της έκδοσης του οχήματος.

Δυναμική σχεδίαση με έντονα χαρακτηριστικά

16.902 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2018)

Κατά την εξέλιξη του νέου Sprinter διανύθηκαν περισσότερα από εννέα εκατομμύρια χιλιόμετρα σε 8 διαφορετικές τοποθεσίες σε τέσσερις διαφορετικές χώρες ενώ, τα υπό δοκιμή πρωτότυπα (με πολλαπλούς τύπους κινητήρων, μετάδοσης της κίνησης ή αμαξώματα) κλήθηκαν να αποδείξουν την αξιοπιστία, την αποδοτικότητα και την αντοχή τους από τις πολικές θερμοκρασίες της Φιλανδίας έως το καύσωνα συγκεκριμένων περιοχών στις ΗΠΑ ή σε υψόμετρο πολλών χιλιάδων μέτρων στην οροσειρά των ¶νδεων στη Ν. Αμερική.
Απόρροια όλων των παραπάνω δοκιμών εξέλιξης ήταν και η τελική μορφή της σχεδίασης του αμαξώματος που ενώ εν πολλοίς διατηρεί τα κυριότερα γνωρίσματα της σχεδιαστικής αισθητικής του προηγούμενου μοντέλου, είναι πλήρως τροποποιημένη σε όλους τους τομείς.
Το κάλυμμα του κινητήρα φέρει πλέον τρεις έντονα νεύρα ενώ τα νέα φωτιστικά σώματα με τη συστοιχία LEDs και η επανασχεδιασμένη μάσκα, ο νέος προφυλακτήρας που φιλοξενεί τους προβολείς ομίχλης και το μεγάλο παρμπρίζ, δημιουργούν ένα καλαίσθητο και άκρως μοντέρνο σύνολο.