Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Sprinter είναι το πρώτο επαγγελματικό όχημα της Mercedes-Benz που ενσωματώνεται πλήρως με τη στρατηγική «adVANce» της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

    Στο επίκεντρο της νέας στρατηγικής «adVANce»

    16.958 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2018)

    Το νέο Sprinter είναι το πρώτο όχημα της Mercedes-Benz που… εναρμονίζεται πλήρως με τη νέα στρατηγική «adVANce», η οποία αναμένεται να μεταβάλλει ουσιαστικά και τον ρόλο της γερμανικής εταιρείας σε ότι αφορά στην εμπλοκή με τις με τον κλάδο των μεταφορών.
    Η εν λόγω στρατηγική αποτελείται από ενότητες όπως οι:
    - digital@vans: Αφορά σε νέες λύσεις που σχετίζονται με την συνδεσιμότητα και την ψηφιακή δικτύωση των οχημάτων με τα… πάντα γύρω τους (Internet of Things κ.ο.κ.).
    - solutions@vans: Αφορά στην δημιουργία νέων λύσεων που αφορούν στο υλισμικό (hardware) για τα οχήματα, μέσω των οποίων διασφαλίζεται η βελτιστοποίηση της επιχειρηματικότητας των ιδιοκτητών τους.
    - rental@vans: Αφορά σε καινοτόμες λύσεις ως προς τη μίσθωση και ενοικίαση οχημάτων, με τη λογική του «pay-per-use».
    - sharing@vans: Αφορά σε νέες προτάσεις που σχετίζονται με την «κοινοχρησία» των οχημάτων στο μέλλον
    - eDrive@vans:  Μια ολιστική προσέγγιση σε θέματα που αφορούν την ηλεκτροκίνηση των οχημάτων στο, όχι και τόσο μακρινό, μέλλον.
    Πέραν όλων των παραπάνω, η Mercedes-Benz αναμένεται να λανσάρει σύντομα μια νέα σειρά ψηφιακών υπηρεσιών προς τους πελάτες της με την ονομασία «Mercedes PRO» όπως για παράδειγμα οι «Vehicle Supervision», «Vehicle Operations», «Fleet Communication», «Maintenance & Repair Management» και «DriverΆs Logbook». Οι εν λόγω υπηρεσίες θα προσφέρουν στον οδηγό και τον ιδιοκτήτη του οχήματος να ελέγχουν διεξοδικότερα και ενδελεχώς όλες τις φάσεις και τις διαδικασίες τόσο του δρομολογίου όσο και της συντήρησης / επισκευής του οχήματος καθώς και πολλές ακόμη παραμέτρους.