Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Mercedes-Benz Sprinter θα είναι διαθέσιμο με ανοικτό ή κλειστό χώρο φόρτωσης για εμπορευματικές ή επιβατικές μεταφορές σε περισσότερες από 1.700 παραλλαγές.

Οι εκδόσεις Van προσφέρουν ωφέλιμο όγκο φόρτωσης έως και 17,0κ.μ.

Ιδανικό για όλες τις χρήσεις

16.894 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2018)

Το νέο Sprinter καλείται να ανταποκριθεί σε μια τεράστια γκάμα χρήσεων που περιλαμβάνει από τα πολυτελή αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και τα Mini-Buses μεταφοράς έως και 20 επιβατών σε συνθήκες… VIP, μέχρι και σε εφαρμογές στον κλάδο των κατασκευών όπου τα οχήματα πρέπει να μπορούν π.χ. να καθαριστούν με πιεστικό νερού μέσα σε λίγα λεπτά.
Αντίστοιχα, στον κλάδο των αστικών και όχι μόνο μεταφορών, πρέπει να είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία μεγάλου όγκου ή βάρους καθώς και έξτρα τεχνικό προσωπικό σε εκδόσεις με διπλή καμπίνα.
Για τον λόγο αυτό, με βάση μόνο στοιχεία όπως το μήκος του αμαξώματος και το μεταξονίου, το ύψος της οροφής, η έκδοση αμαξώματος (κλειστή ή ανοικτή καρότσα) και τα συστήματα μετάδοσης της κίνησης (για πρώτη φορά προσφέρονται και προσθιοκίνητες εκδόσεις), η Mercedes-Benz έχει εξελίξει περισσότερες από 1.700 διαφορετικές παραλλαγές του νέου Sprinter, ΧΩΡΙΣ να συνυπολογίζονται στοιχεία όπως π.χ. οι χρωματικές επιλογές, τα συστήματα κλιματισμού, η διάταξη των καθισμάτων κ.ο.κ.!
Την ίδια στιγμή, πολλαπλές είναι και οι λύσεις που είναι διαθέσιμες αναφορικά με τους κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους για μικροαντικείμενα και έξτρα εξοπλισμό τόσο εντός της καμπίνας όσο και στον χώρο φόρτωσης. Αντίστοιχα, ειδικά ράφια και βάσεις στερέωσης πάσης φύσεως φορτίων μπορούν να ενσωματωθούν εντός της καρότσας, αυξάνοντας τη χρηστικότητα της και τις επιλογές του πελάτη ενώ ειδικές διασκευές στους θόλους των πίσω τροχών, επιτρέπουν τη πλήρη εκμετάλλευση του ωφέλιμου πλάτους εντός του χώρου φόρτωσης.