Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Transporter απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των 19 συνολικά ελαφρών επαγγελματικών που εξέτασε ο Euro NCAP.

    Volkswagen Transporter: Το κορυφαίο Μεσαίο Van με 65%

    40.972 Επισκέψεις στο άρθρο (31/7/2021)

    Τα συστήματα Emergency Brake Assist & Forward Collision Warning (FCW) που έφερε το όχημα που δοκιμάστηκε από τον Euro NCAP, στην Ελλάδα όπως και σε αρκετές ακόμη χώρες, προσφέρονται προαιρετικά, παρά το ότι προσφέρονται ως στανταρτ στοιχεία όπως τα ESP, ABS, ASR, EDL, Brake Assist, Cross Wind Assist & Hill Start Assist.

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »

    Σε κάθε περίπτωση, στις δοκιμές του Euro NCAP, η λειτουργία των δύο πρώτων ήταν καλή, αποτρέποντας τις προσκρούσεις με προπορευόμενα οχήματα. Παράλληλα, η δυνατότητα «αντίληψης» ενός πεζού στην πορεία του οχήματος ήταν οριακή.Πέραν αυτού, πολύ καλή ήταν η λειτουργία των –επίσης προαιρετικών- συστημάτων Lane Keep Assist, Emergency Lane Keeping & Trafic Sign Recognition ενώ το σύστημα υπενθύμισης χρήσης της ζώνης ασφαλείας αλλά και το σύστημα ελέγχου της συμπεριφοράς του οδηγού, λειτουργούσαν άψογα, με αποτέλεσμα την πολύ καλή, αλλά φυσικά όχι τέλεια, βαθμολογία του γερμανικού μοντέλου.

    Δείτε εδώ το σχετικό video…
     

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »