Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Dacia Dokker έχει καταφέρει να αποσπάσει τον τίτλο του «Best Value-for-money Επαγγελματικού» για δύο συνεχείς χρονιές στον διαγωνισμό θεσμό «Best Pro Car» χάρη και στις πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης του.

    Dacia Dokker: Συνώνυμο του «Value-for-Money»!

    47.844 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2021)

    Το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος της Dacia έχει αποσπάσει τον τίτλο του «Επαγγελματικού με την Καλύτερη Σχέση Τιμής – Αξίας» στον διαγωνισμό – θεσμό «Best PRO Car» για δύο συνεχείς χρονιές (2020, 2021), καθιστά σαφές πως έχει εδραιώσει τη φήμη του και έχει κερδίσει την εκτίμηση των ελλήνων επαγγελματιών.

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »

    Πέραν της δυνατότητας μεταφοράς φορτίων όγκου έως και 3,9κ.μ. και βάρους έως 700 κιλών περίπου, παρά τις περιορισμένες διαστάσεις του, το Dacia Dokker Van διακρίνεται και σε τομείς όπως το κόστος χρήσης δεδομένου ότι, η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοινώνει επίσημα πως το κόστος των προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης του σε βάθος 5ετίας (15.000 χλμ./έτος), δεν υπερβαίνει τα 0,50 ευρώ/μέρα!Την ίδια στιγμή στοιχεία όπως η δυνατότητα εξατομίκευσης / μετατροπής του π.χ. σε όχημα ψυγείο ή ο… μακρύς κατάλογος ειδικών αξεσουάρ που προσφέρει η Teoren Motors A.E. έρχονται να προστεθούν στο περιορισμένο κόστος αγοράς του που ωστόσο δεν επιφέρει «εκπτώσεις» σε θέματα εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε τα δοκιμασμένα μηχανικά μέρη με την εγγύηση της Renault PRO+, της κορυφαίας εταιρείας κατασκευής ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην ΕΕ επί σειρά ετών!

    Περισσότερα για το Dacia Dokker Van εδώ...

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »