Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το επίπεδο της ασφάλειας, εργονομίας, αποδοτικότητας και άνεσης που προσφέρει η νέα γενιά του Ford Transit, θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία των Μεγάλων Vans και όχι μόνο.

    Ford Transit: Νέο και άκρως αποδοτικό

    47.848 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2021)

    Η νέα γενιά του Ford Transit απέσπασε με άνεση την 1η θέση στις πωλήσεις της κατηγορίας της στην Ελλάδα για το 2020 ενώ την ίδια στιγμή, αποτελεί μια από τις πληρέστερες προτάσεις της αγοράς σε τομείς όπως οι μεταφορικές δυνατότητες και η ποικιλία εκδόσεις.

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »

    Το νέο Transit προσφέρεται σε επιλογές με πολλαπλούς τύπους αμαξώματος (με ανοικτή ή κλειστή καρότσα), δυνατότητα μεταφοράς φορτίων ως και άνω των 2,0t. καθώς και με μετάδοση της κίνησης στους εμπρός, τους πίσω ή σε όλους τους τροχούς. Παράλληλα, εκτός των εκδόσεων πετρελαιοκινητήρα με ισχύ 105 – 185 ίππων, είναι διαθέσιμο και σε υβριδικές εκδόσεις «mHEV» ενώ, από το 2022 θα λανσαριστεί και μια πλήρως ηλεκτροκίνητη έκδοση του.Πέραν αυτού, η Ford υποστηρίζει –και- το Transit με ειδικά προγράμματα χρηματοδότησης που περιλαμβάνουν μάλιστα και υπηρεσίες λειτουργικής μίσθωσης (leasing) μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου εμπόρων της, με τον υποψήφιο ιδιοκτήτη να μπορεί μάλιστα να συμπεριλάβει στο αρχικό μίσθωμα και το κόστος των τυχόν διασκευών που θα αποφασίσει να προσθέσει στον «συνεργάτη» του, προκειμένου να τον καταστήσει ακόμη πιο αποδοτικό. Φυσικά, μια τέτοια επιλογή, αυξάνει σημαντικά και την μετέπειτα μεταπωλητική του αξία στην αγορά μεταχειρισμένων.

    Περισσότερα για το Ford Transit εδώ...

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »