Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με όγκο φόρτωσης έως και άνω των 5,0κ.μ.(!) παρά τις περιορισμένες διαστάσεις του, το Fiat Doblo Cargo πρωτοστατεί στις πωλήσεις της ελληνικής αγοράς ελαφρών επαγγελματικών επί σειρά ετών.

    Fiat Doblo Cargo: Στην καλύτερη του στιγμή!

    47.850 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2021)

    Το ιταλικό Vanette ήταν για το 12μηνο του 2020 όχι μόνο το κορυφαίο σε πωλήσεις στην κατηγορία του αλλά και το 1ο –μη Pick-Up- μοντέλο στη λίστα με τα πιο εμπορικά ελαφρά επαγγελματικά (3ο)!

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »

    Οι μεταφορικές δυνατότητες του δυνατότητες είναι χωρίς αμφιβολία οι κορυφαίες στην κατηγορία του, δεδομένου ότι μπορεί να υποστηρίξει στο εσωτερικό του φορτία με όγκο έως 5,4κ.μ. και βάρος έως 1.005 κιλών(!) ενώ την ίδια στιγμή, η Fiat Professional καθιστά την απόκτηση του ακόμη πιο δελεαστική χάρη σε ένα άκρως ευέλικτο πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης, χωρίς να παραβλέπουμε την πολυετή Εργοστασιακή Εγγύηση.Τα προτερήματα του Doblo ωστόσο δεν περιορίζονται εκεί καθώς, η γκάμα των μηχανικών του συνόλων περιλαμβάνει κινητήρες με καύσιμο το πετρέλαιο ή τον συνδυασμό βενζίνης / φυσικού αερίου, επιτρέποντας στον ιδιοκτήτη του να επιλέξει τη λύση που τον συμφέρει περισσότερο, πάντα με την Εγγύηση της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
    Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως ανέκαθεν η Fiat Professional προσέφερε μια μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων αξεσουάρ για λογαριασμό του Doblo, καθιστώντας τη δυνατότητα εξατομίκευσης του, ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του, σε συνδυασμό με το περιορισμένο κόστος αγοράς.

    Περισσότερα για το Fiat Doblo Cargo εδώ...

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »